Kennismaking HRV met korting en een HRV trainingsdag

Kennismaking HRV met 25% korting

Nieuwsgierig hoe het zit met uw eigen herstel en wat de impact is van uw lifestyle op uw welzijn? U gebruikt de HRV lifestyle analyse nog niet? U wilt als coach / therapeut kennismaken met de HRV? Van 1-30 maart geven we 25% kennismakingskorting op 1 HRV meting voor uzelf!

Wanneer u de HRV meting voor 30 maart bestelt, kunt u met deze kortingscode [hrv-kennismaking2017], te gebruiken op de afrekenpagina , de HRV Lifestyle analyse zelf gaan ervaren! Mocht u er over nadenken dit in te gaan zetten bij uw cliënten, dan kunt u op grond van uw eigen ervaring vertellen wat de HRV Lifestyle analyse zo enorm waardevol maakt!

Let op: Deze aanbieding geldt alleen voor de meting zelf. Een toelichting op de rapportage kunt u eveneens aanvragen via onze web-winkel. Om zelf de rapportage te kunnen interpreteren en professioneel in te kunnen zetten bij cliënten, kunt u het Introductie webinar over de HRV lifestyle analyse volgen en de Verdiepingsworkshop HRV Lifestyle analyse.

Vragen? Stuur ons een email!

Verdiepingstraining HRV met casuïstiek

Op 11 april 2017 organiseren we weer een training voor coaches en therapeuten die met de HRV willen gaan werken. De deadline voor inschrijving is 19 maart ivm met de bijbehorende 72-uurs meting die vooraf wordt uitgevoerd!

2017-08-10T15:33:10+00:00 26 februari, 2017|Categorieën: HRV|0 Reacties

Geef een reactie