Je bekijkt nu Cliënten Platform MyHealth is live!

Cliënten Platform MyHealth is live!

  • Berichtcategorie:Algemeen

Na een voorbereiding van 1,5 jaar is deze maand ons Platform MyHealth live gegaan. Dit platform is in nauwe samenwerking met een aantal gezondheidsprofessionals ontwikkeld en biedt Professionals een elektronische omgeving waarin de administratie en communicatie met cliënten wordt vormgegeven. Hiermee is het mogelijk een systeemanalyse van het lichaam en multidisciplinaire interventies te ontwikkelen.

Waarom dit platform?

Biocoherence werkt vanuit de visie dat alleen het zorgvuldig verzamelen van data uit vragen en analyses leidt tot een goede systeemanalyse van het lichaam. Deze systeemanalyse houdt rekening met zowel externe (stress) factoren (early life stress, milieutoxines, voedingskeuze, werk) als interne factoren (fysiologische onbalans in regelsystemen). Hiervoor zijn naast gestandaardiseerde vragen ook wetenschappelijk gevalideerde systeemanalyses nodig. Deze data worden vervolgens met een systeemmodel verwerkt waarbij de professional mogelijkheden heeft om op verschillende niveaus in de regulatiesystemen een interventie te ontwikkelen. Ook biedt dit platform ruimte voor Practise based ervaringen van cliënten via een VAS score.

Het MyHealth platform wordt doorontwikkeld naar een Evidence based kennissysteem voor complementaire behandelingen waarbij ruimte is voor een multidisciplinaire aanpak in behandeltrajecten.

Het tweetalige (NL/UK) platform biedt:

  • Intake vragenlijsten (man/vrouw/kind) en verdiepende vragenlijsten die worden uitgestuurd naar cliënten.
  • Een cliëntendashboard waarin deze vragenlijsten en suggesties voor vervolgvragen worden weergeven, waar plaats is voor aantekeningen van de consulten inclusief de mogelijkheid eigen documenten te uploaden, met een VAS score en met de mogelijkheid conclusies en afspraken te delen met de cliënt.
  • Een cliëntendashboard waarbij de uitgevoerde systeemanalyses zichtbaar zijn en de uitslagen worden geïntegreerd in de diagnose en behandelplannen.
  • De mogelijkheid voor intervisie met collega’s waarbij casussen en behandelplannen worden besproken.

Voor wie is dit platform geschikt?

Het MyHealth platform is geschikt voor:

Natuurgeneeskundigen Diëtisten Huidspecialisten
Orthomoleculair therapeuten PNI-therapeuten Ortho diëtisten
Leefstijlcoaches Voedingskundigen Personal Trainers
Burn-out coaches Psychologen Sport Therapeuten

Kennisniveau: Minimaal HBO, een Post HBO Masterclass is in ontwikkeling en gaat in 2022 van start.

Wat betekent dit voor u?

  • Minder papierwerk en 8-10 uur tijdsbesparing per maand
  • Professionele uitstraling naar cliënten
  • Voldoe per direct aan de WKKGZ en AVG wetgeving
  • U focust op uw cliënten, wij ontzorgen u met aanvullende analyses, uitleg en inkoopkorting op producten
  • Werk samen via intervisies, verhoog de effectiviteit van uw interventie

Meer weten? Lees hier verder of benader ons voor een maand gratis proberen!

Op 13 Januari 2022, 19:00 organiseren we een gratis webinar over het MyHealth platform voor gezondheidsprofessionals. U kunt zich aanmelden door ons een email te sturen!