Uiterlijk 3 april kunnen we de beschikking hebben over een Corona testkit.

De Corona test wordt uitgevoerd via een bloedprik en is beschikbaar voor gezondheidsprofessionals. Deze professionals staan in direct contact met de cliënten en kunnen de uitslag, die na 15 minuten bekend is, met de client bespreken.

De totale kit bestaat uit een test cassette met 50 test strips, met toebehoren voor de sampling en een prikpen. De meting is gebaseerd op de detectie van IgG en IgM in plasma of bloed die 3-5 dagen na de infectie in bloed aanwezig is. De nauwkeurigheid van de test is 94,2%, de specificiteit is 100%. De kit detecteert geen andere antilichamen of andere infecties.

De kit is bedoeld voor ondersteunende diagnose doeleinden. Positieve resultaten zullen altijd moeten worden herbevestigd met PCR of CT. De echte diagnose van een COVID 19 infectie moet worden vastgesteld door een arts.

Onze vraag: Is er behoefte aan deze test bij onze professionals? Met 1 kit kunnen dan 50 metingen worden verricht.

Indien er interesse bestaat voor de Corona test kist kunt u ons hiervoor een email sturen. De testkit kost naar verwachting € 975 ex BTW. De prijs van 1 analyse bedraagt dan ca. € 20,00 ex BTW.