Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Intervisie HMA

 

Voor wie: voor therapeuten die actief en vol enthousiasme de Haarmineralen Analyse inzetten en inmiddels de nodige ervaring hebben opgebouwd!

Datum: Dinsdag 22 Januari 2019 van 13.00-17.00uur.
Kosten: Gratis.

To do: voorafgaand aan deze dag, vragen we je om 4-5 HMA rapporten in te sturen die jij graag zou willen bespreken. Dit is een voorwaarde voor deelname. Je geeft daarbij een korte (geanonimiseerde) casus omschrijving, welke vragen je hebt, of waar je tegen aan loopt en graag eens over zou willen sparren. Naast de casuistiek die je instuurt, zijn er ook mogelijk aspecten die je waardevol vindt te bespreken qua proces. Zet vooral ook deze vragen op de mail naar ons! Uiterlijke inleverdatum is 15 Januari 2019.

We vragen dit, omdat we het belangrijk vinden dat het echt een interactieve dag wordt in plaats van een ‘hoorcollege’, en om te waarborgen dat er in ieder geval de nodige ervaring is opgebouwd met de HMA. Met de voorbereiding die we zo met z’n allen doen, brengen we dat alvast wat in praktijk.

We willen met deze dag samen de verdieping opzoeken en kijken hoe we elkaar kunnen verder helpen en versterken. En… uiteraard nóg enthousiaster weten te maken door alle ervaringsverhalen, praktische tips en ideeën die we met elkaar kunnen delen!

 

Aanmelden kan per email.