Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Voor wie: Intervisie HRV voor mensen die actief en vol enthousiasme de HRV Lifestyle analyse inzetten en inmiddels de nodige ervaring hebben opgebouwd!

Datum: dinsdag 10 november 2020 van 09.00-17.00uur.
Kosten voor deze dag zijn €75,- excl. btw en incl. lunch.

To do: voorafgaand aan intervisie HRV dag, vragen we je om 4-5 HRV rapporten in te sturen die jij graag zou willen bespreken. Dit is een voorwaarde voor deelname. Je geeft daarbij een korte (geanonimiseerde) casus omschrijving, welke vragen je hebt, of waar je tegen aan loopt en graag eens over zou willen sparren. Naast de casuistiek die je instuurt, zijn er ook mogelijk aspecten die je waardevol vindt te bespreken qua proces. Zet vooral ook deze vragen op de mail naar ons! Uiterlijke inleverdatum is 30 oktober 2020.

We vragen dit, omdat we het belangrijk vinden dat het echt een interactieve intervisie HRV dag wordt in plaats van een ‘hoorcollege’. Ook willen we waarborgen dat er in ieder geval de nodige ervaring is opgebouwd met de HRV Lifestyle analyse. Met de voorbereiding die we zo met z’n allen doen, brengen we dat alvast wat in praktijk

We willen met deze dag samen de verdieping opzoeken en kijken hoe we elkaar kunnen verder helpen en versterken. En… uiteraard nóg enthousiaster weten te maken door alle ervaringsverhalen, praktische tips en goede ideeën die we met elkaar kunnen delen!

 

Als u als therapeut of coach interesse maar geen ervaring heeft, kunt u zich aanmelden voor de HRV Introductie webinar!

Aanmelden kan per email!

Deel dit bericht, kies uw platform!

Ga naar de bovenkant