Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Masterclass ‘Haar Mineraal Analyse’

13 mei @ 13:00 - 17:00

€90,75
introductieworkshop

Masterclass Haar Mineraal Analyse

Biocoherence Nederland is op verzoek van een verschillend aantal therapeuten bezig met de voorbereiding van een aantal workshop-modules waarin onze regulatie diagnostiek wordt toegelicht. Binnen deze diagnostiek speelt de HMA een belangrijke rol. We organiseren daarom voor belangstellenden een Masterclass Haar Mineraal Analyse.

 

Systeemanalyse

Het afgelopen jaar is de belangstelling bij artsen en therapeuten voor onze aanpak met onze “Regulatie Diagnostiek” sterk gestegen. Steeds meer professionals zien de meerwaarde van het systeem denken dat we toepassen. Ze begrijpen dat  een goede interventie begint bij een diagnose van onze regulatiesystemen in ons lichaam.

Een belangrijk onderdeel van deze aanpak is de Haar Mineraal Analyse. De toegevoegde waarde voor de mineraal haaranalyse binnen de therapie is dat er een gedetailleerd beeld ontstaat van de fysiologie en de regelsystemen van de patiënt. Deze uitslag is eenduidig en kan naar een behandeling worden vertaald. Op basis hiervan kan de therapeut een effectieve interventie opzetten voor de aanpak en herstel via diverse lichaamsfuncties die ontregeld zijn. Voorbeelden zijn stress balans, ontgiften toxische metalen, immuun functie, maag, lever, darm functioneren, koolhydraat intolerantie, HPA-HPT as, bijnieren, alvleesklier, schildklier en stofwisselingssnelheid.  Hiermee is een uitstekende basis gelegd voor een samenhangende systeemdiagnostiek en –behandeling.

Tijdens deze Masterclass maakt u kennis met het belang van systeem denken en de rol van de Haar Mineraal analyse daarin. De behandeling die op basis van de HMA kan worden ingezet noemen we  Nutritional Balancing. Deze vorm van nutritionele therapie gaat daarom veel verder dan de standaard orthomoleculaire benadering. In de VS is inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met deze bijzondere analyse methode.
Inmiddels werken we samen met een groot aantal therapeuten in Nederland, maar ook in het buitenland die deze haaranalyse toepassen.

De Masterclass omvat:

  • De geschiedenis en de achtergrond van Nutritionial Balancing.
  • De meerwaarde van de HMA in de praktijk en het verschil met bv. bloed- en urine onderzoek.
  • Het verschil met andere haaranalyses.
  • We zullen aan de hand van voorbeelden de werkwijze en rapportage toelichten zodat u inzicht krijgt in de toegevoegde waarde van deze test. Ook zal daarmee geïllustreerd worden hoe belangrijk écht systeemdenken is binnen de complementaire praktijk. Veelal is het predikaat ’holistisch’ een vlag die de lading niet of maar ten dele dekt. Wij hebben in beide elementen inmiddels een ruime ervaring opgebouwd.

Na deze workshop weet u hoe u de HMA binnen de eigen praktijk kunt inzetten.

Accreditatie bij de NWP (1,5 punt licentie NatuurGeneeskunde) en MBOG (3,5 punt Algemeen Orthomoleculair) is verkregen.

Studenten bij de OPFG ontvangen 25% korting op deze Masterclass

 

Gegevens:

Tijd: 13 mei 2022, 13.00-17.00 uur

Locatie: ‘t Ampt van Nijkerk (Golden Tulip), Berencamperweg 4, te Nijkerk

Kosten: € 75,00- excl. BTW. Na aanmelding ontvangt u een factuur. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van betaling. Restitutie bij afmelding is na de bevestiging helaas niet mogelijk.

Gegevens

Datum:
13 mei
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€90,75
Evenement Categorie:

Organisator

Biocoherence Nederland
E-mail:
info(at)biocoherence.eu
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ampt van Nijkerk
Berencamperweg 4
Nijkerk, Nederland
+ Google Maps