Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Naast het gebruik van de HMA en HRV als twee belangrijke diagnose tools biedt Biocoherence een aantal andere zelftesten en vragenlijsten aan die erg belangrijk zijn.

Dit zijn o.a. de 24 uurs urine jodium bepaling, de Insuline resistentie combi test, de Braverman neurotransmitter vragenlijst, de cortisol speekseltest, de Vitamine B12 vragenlijst, en verschillende type darmonderzoeken. Deze set aan bepalingen verschaffen heel veel inzicht in het functioneren van de verschillende regulatiesystemen. Deze tests kunnen door consumenten thuis worden uitgevoerd, en de therapeut ontvangt de uitslag van ons. De uitslag zelf wordt ook van een toelichting voorzien, aangevuld met een videomeeting voor de interpretatie van de uitslag.

 

Tijdens de online training wordt stilgestaan bij:

  • de unieke aanpak en meerwaarde van de 24 uurs jodium bepaling in vergelijking tot de beperkte waarde van de jodium bloedtest, voorbeelden en mogelijkheden van interventie.
  • De noodzaak en meerwaarde van de Insuline resistentie combitest, voorbeelden en mogelijkheden van interventie.
  • Het gebruik van de Neurotransmitter vragenlijsten, inclusief de mogelijkheid tot een epigenetica receptor protocol voor het herstellen van de balans in de neurotransmitters.
  • Darmonderzoek is belangrijk maar ook zeer complex. Veel therapeuten hebben grote moeite een regulier darmonderzoek, of een totaal microbioom onderzoek goed te analyseren. We helpen professionals bij de juiste intepretatie van de gegevens, en hoe de uitslagen ingepast kunnen worden in een mogelijke interventiestap.
  • Verschillende andere vragenlijsten en speekseltesten als onderdeel van de diagnose.

 

Gegevens:

Tijd: 25 mei, 13.30-16.30 uur

Locatie: Online, u ontvangt voor aanvang een link voor een video meeting

Kosten: € 62,50 excl. BTW (voor alle online trainingen op 25 em 26 mei 2020 samen). Wanneer u alleen deze online training volgt bedragen de kosten € 25,00 excl. BTW.
Na aanmelding ontvangt u een factuur.