Achtergrond informatie workshops

 

HRVIntroductie HRV Lifestyle analyse met Firstbeat HRV 72 uurs meting

Voorheen gaven wij een introductie over de HRV (Heart Rate Variability) Lifestyle analyse in de vorm van een workshop.

Nu kunt u deze op elk moment dat het u uitkomt bekijken: we hebben voor u een introductie webinar over de 72 uurs HRV Lifestyle analyse van Firstbeat opgenomen om onze kennis te delen. Na het volgen van dit introductie webinar, kunt u zich aanmelden voor de verdiepingsworkshop HRV Lifestyle analyse. Na het volgen van deze workshop kunt u daadwerkelijk aan de slag met de HRV Lifestyle analyse.

 


Verdiepingsworkshop HRV Lifestyle analyse met Firstbeat 72 uurs HRV meting
Toelichting en interpretatie rapportage HRV Lifestyle Analyse


Voorafgaand aan deze workshop heeft u het introductie webinar HRV Lifestyle analyse met Firstbeat 72 uurs HRV meting gevolgd.

Tijdens deze workshop leert u aan de hand van uitgebreide casuïstiek, de rapportage lezen en deze toelichten naar uw cliënten. Ook staan we uitgebreid stil bij het uitvoeren van en bespreken van een groepsanalyse. Dit is ook zeer interessant voor de coaches onder ons die werkzaam zijn in het bedrijfsleven. 

Deze workshop is inclusief een HRV meting die u voorafgaand aan de workshop zelf zal ondergaan. Zo krijgt deze methode concreet betekenis en leert u wat de waarde is van de Lifestyle meting volgens het Firstbeat HRV concept. Resultaten worden anoniem besproken tijdens deze workshop dag middels een groepsanalyse.

Deze workshop wordt enkele malen per jaar georganiseerd. Kijk voor de actuele data op onze evenementenoverzicht.

 


 

HTMA-brochureIntroductie Haarmineralen analyse

Voorheen gaven wij een introductie over de Haarmineralen analyse in de vorm van een workshop.

Nu kunt u deze op elk moment dat het u uitkomt bekijken: we hebben voor u een introductie webinar over de Haarmineralen analyse opgenomen om onze kennis te delen. Na het volgen van dit introductie webinar, kunt u van start met de Haarmineralen analyse in uw praktijk. Het is raadzaam om uzelf in te schrijven voor de eerst volgende Verdiepingsworkshop die volgt, zodat u uw vragen en casussen vanuit uw praktijk kunt indienen en wij deze, samen met vragen en casussen van uw collega’s,  kunnen bespreken en behandelen.

 


Casuïstiek- en verdiepingsworkshop Haarmineralen analyse

Wanneer u het introductie webinar HMA gevolgd heeft en (bij voorkeur) zelf al met de Haarmineralen analyse bent gestart binnen uw praktijk, dan biedt deze workshop u een stuk verdieping.

We gaan hier dieper in op de materie o.a. aan de hand van concrete casussen. Verder behandelen we vragen die er bij u spelen en komen punten aan de orde waar u tegenaan loopt in de praktijk. U kunt uw casus(sen) en vragen voor deze workshop inbrengen tot anderhalve week voor aanvang van de workshop. Stuur dan het HMA rapport mee, evenals de concrete vragen die u heeft samen met een kort casus beschrijving.

Deze workshop wordt enkele malen per jaar georganiseerd. Kijk voor de actuele data op onze evenementenoverzicht.