IMG_0845-1024x764De workshops en webinars die we dit jaar geven, zijn weer ingepland! Kijk hier voor meer informatie over oa de onderwerpen en data. Aanmelden kan via onze website, zie aan de rechterkant van de pagina het aanmeldformulier.

Wat nieuw is, is dat we dit jaar voor het eerst onze introductie workshops over zowel de HRV (Heart Rate Variability) Lifestyle analyse als de Haarmineralen analyse (HMA), middels een webinar zullen laten plaatsvinden.

Zo kan iedereen die enthousiast is en graag met deze methoden van start wil gaan, direct het webinar volgen en aan de slag. Er hoeft dus niet meer gewacht te worden tot de eerst volgende introductie workshop plaats vindt. Vervolgens kan bij de eerstvolgende gelegenheid de verdiepingsworkshop gevolgd worden (HRV en/of HMA) zodat we dan ook persoonlijk kunnen kennis maken en we daadwerkelijk aan de slag gaan met het maken van een praktische vertaalslag en casuïtiek.

 


 

Schermafbeelding 2016-01-25 om 16.06.09We starten ook met een leuke referral-actie! Dat houdt het volgende in: Maak je een collega (die nog niet bij en met ons bekend is) enthousiast over onze workshops en webinars… Dan krijg je korting op de eerst volgende workshop of een webinar waar je aan deel neemt, wanneer deze collega zich eveneens aanmeldt en een workshop en/of webinar van ons volgt. Maak je een collega enthousiast het introductie webinar over de HRV Lifestyle analyse en/of de Haarmineralen analyse te volgen, of een van onze workshops, dan krijg je €7,50 korting op het eerstvolgende webinar of workshop waar je je voor aanmeld. Maak je een collega enthousiast een van onze webinars te volgen, dan krijg je zelf €5,- korting op het eerstvolgende webinar of workshop waar je je voor inschrijft!

We kijken er naar uit om u en jou (weer) te ontmoeten tijdens een van onze workshops, of tijdens de webinars!
Aanmelden kan via onze website, zie aan de rechterkant van de pagina het aanmeldformulier.

Bij vragen kunt u altijd even een mail sturen naar info@biocoherence.eu of bellen naar 06 53580621 (Fabienne de Ridder).