Persoonlijke training tot HRV professional

Tot op heden hebben we steeds gewerkt met workshops om professionals kennis te laten maken met de waarde van de 72uurs HRV meting van Firstbeat.

 

Eén van de beperkingen van deze aanpak is dat er slechts enkele malen per jaar gelegenheid is om nieuw te starten met zo’n traject. Een ander nadeel is dat voor de HRV analyse zéker geldt dat je het leert door het te gebruiken. Wie er eenmaal de waarde van heeft leren inzien in de praktijk, of dat nu een behandelpraktijk (CAM) of een coaching praktijk is, die wil het niet meer missen.

In een tijd waar volgens onderzoek van de prestigieuze Harvard Universiteit in de VS meer dan 90% van alle aandoeningen stress gerelateerd zijn, is het meer dan ooit van belang om inzicht te krijgen in de hoeveelheid en de kwaliteit van het herstel van onze cliënten.

Daarom stappen we voor het komende seizoen over op een andere manier van werken. Professionals kunnen op enig moment instappen in een persoonlijk kennismaking/leer/begeleiding traject. Wim Gelderblom is de Firstbeat HRV specialist in Nederland en zal m.b.v. Skype, FaceTime of ClickMeeting een persoonlijk traject begeleiden. Ervaring leert dat dit meest effectieve manier is om professionals in korte tijd op te leiden tot HRV specialisten in eigen praktijk.
De kosten voor dit traject worden van te voren met u afgestemd en zijn afhankelijk van uw specifieke wensen, uw huidige kennisniveau en het aantal in te zetten testmetingen.

2017-10-06T23:29:13+00:006 oktober, 2017|Categorieën: Algemeen, HRV|0 Reacties

Geef een reactie