Verdiepingsworkshop HRV 31 oktober 2017

Goed nieuws! Soms kun je als specialist te maken krijgen met cliënten waarbij een traject moeizamer loopt. Je hebt het gevoel niet verder te komen.

Herkent u dit? Inzicht en bewustzijn van het effect van bepaald gedrag en activiteiten op iemands welzijn, kan een coachings- of behandeltraject uiteraard aanzienlijk versnellen! Is er een eenvoudige manier waarop je dit inzichtelijk kunt maken voor je cliënten en evt. werkgevers? Ja zeker! Door de HRV Lifestyle analyse! Bekijk hier het introductiefilmpje! Geïnteresseerd? Dan volgt zo speciaal voor u een leuk aanbod!

Een drie-daagse HRV meting is een eenvoudige manier om 3 dagen en nachten uit het leven van alle dag van de client te bekijken en inzicht te krijgen in wat het effect is van de activiteiten die de client doet. Welke activiteiten overdag, maken dat iemand ’s nachts niet of pas heel laat hersteld en daardoor dus niet voor niets minder energiek is? Als sporten ’s avonds -wat veel mensen doen- minder goed blijkt te zijn, zijn er momenten gedurende de dag waarnaar dit sportmoment verplaats kan worden? Heeft de hoeveelheid koffie die je drinkt of de alcohol die je ’s avonds drinkt nu echt impact op je herstel? Sport ik voldoende en op de juiste manier? Allemaal vragen waar je objectief inzicht in kunt krijgen en je in staat stelt zo samen met de client te kijken hoe er middels concrete doelen meer balans kan komen in zijn/haar lifestyle! Gevolg: cliënten die beter in hun vel zitten, positive effecten ervaren op hun gezondheid, productiever zijn.

Wilt u hier graag meer over weten? Dan hebben wij een speciaal aanbod voor u: de komende 2 weken kunt u zich gratis aanmelden voor het Introductie webinar over de HRV Lifestyle analyse (normaal €40,-). Mocht u na het volgen van dit Introductie webinar overwegen uzelf te willen specialiseren en de HRV Lifestyle analyse in te zetten als professional?

Schrijf u dan via een email bericht in voor de laatste verdiepingsworkshop dit jaar!

Deze training vindt plaats op 31 oktober, van 09.00-16.00 uur te Nijkerk. Kosten: €250,- excl. btw en incl. een gratis HRV meting en lunch.

Nu nog enkele plekken vrij! De inbegrepen HRV meting vindt plaats van zondag 8 tot en met woensdag 11 oktober (in overleg andere data mogelijk).

2017-10-01T22:57:53+00:001 oktober, 2017|Categorieën: HRV, Webinars|0 Reacties

Geef een reactie