Als het draait om vitaliteit van het lichaam is naast het goed omgaan met stress, voeding van zeer grote belang. Natuurlijk, we eten allemaal eiwit, vet, koolhydraten en vezels die aanwezig zijn in onze voeding. Het gaat echter vaak om de sporenelementen, vitaminen, mineralen en helaas toch ook zware metalen en andere toxische verbindingen zoals conserveermiddelen of bestrijdingsmiddelen. Ook is vastgesteld dat onze voeding door de intensieve landbouw substantieel minder vitaminen, maar vooral ook de goede sporenelementen bevat dan 40 jaar geleden. Het ene lichaam gaat met deze tekorten of overschotten beter om dan het andere lichaam. Ook uw weerstandsniveau bepaalt hoe uw lichaam dan reageert. Ook uw energietekort en uithoudingsvermogen kan het gevolg zijn van deze ondervoeding of overbelasting omdat de interne regulatie ontspoort. Bepaalde mineralen worden opgeslagen in weefsels in plaats van biologisch actief te zijn, of omdat door tekorten bepaalde biochemische reacties simpelweg onvoldoende of niet meer kunnen lopen.

Biomore is de naam waaronder Biocoherence Nederland sinds 2006 aan gezondheidstherapeuten een hoge kwaliteit gespecialiseerde formules vitamine- en mineraalsupplementen levert. Deze producten worden gebruikt om de mineraalbalans in het lichaam te herstellen.

Tevens brengt Biomore een aantal producten op de markt waarvan we overtuigd zijn dat ze een toegevoegde waarde voor u hebben. Zo zijn we bijvoorbeeld ook leverancier van Houston Enzymes producten. Deze lijn omvat een serie hoogwaardige enzympreparaten voor de darm.

De producten worden vaak via artsen en therapeuten met wie we samenwerken aan u geadviseerd, maar u kunt ze ook direct bij ons bestellen. Het enige product waarvoor we een uitzondering maken is Jodide / Jodium tabletten. Dit product leveren we alleen aan artsen en therapeuten omdat de concentraties erg hoog zijn en het product alleen wordt gebruikt onder begeleiding na een jodide belasting test.