Waarom Total Living Drink

Het belang van voldoende groenten en fruit voor onze gezondheid is algemeen bekend. De laatste jaren hebben we een sterk groeiende belangstelling gezien voor het zelf bereiden van allerlei smoothies.

In talloze huizen is men vol goede moed van start gegaan. Er werd een slow-juicer aangeschaft en vervolgens gingen we zelf experimenteren met allerlei al of niet smakelijke resultaten. Tassen vol met groenten en fruit gingen erdoor, bij voorkeur biologisch want als je het rauw verwerkt wil je de resten van bestrijdingsmiddelen niet in je kleurrijke sapje hebben. Ze werden gereduceerd tot een teleurstellend glaasje sap en een heleboel pulp dat vervolgens werd weg gegooid. Om nog maar te zwijgen over het schoonmaken van de hulpmiddelen. Niet voor niets is in in veel huishoudens de slow-juicer uiteindelijk via marktplaats weer van de hand gedaan.

Stelt u zich voor dat u op een eenvoudige manier de hoeveelheid fytonutriënten van 7-10 porties biologische groenten/fruit in een handomdraai tot een uiterst gezonde smoothie kunt omtoveren. Dat kan, met Total Living Drink Greens (TLDG). Geen pulp in uw glaasje, nee het gevriesdroogde sap, dus alleen maar goed opneembare ingrediënten.

Een eenvoudige, smakelijke en gezonde aanvulling op uw dagelijkse voeding.

Uitstekend geschikt om er dagelijks 1 maaltijd mee te vervangen. Deze maaltijd bevat voedingsstoffen uit 9 categorieën die u dagelijks nodig heeft om een optimale gezondheid en vitaliteit te bereiken en te behouden. Hou nu zelf controle over uw energie en bespaar geld met de beste complete superfood formule die er bestaat.

total living drink berry

Wat is Total Living Drink precies?

Het is geen speciale dieetvoeding maar een superfood; normale voeding die boordevol zit met fytonutriënten met veel gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het is wel uniek in zijn soort door de zeer grote variëteit aan ingrediënten. Het zijn eenvoudig gezegd nutriënt-rijke calorieën die wanneer ze worden geconsumeerd, bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Of u nu een halve maatschep per dag (20 gram) naast uw maaltijden gebruikt als aanvulling op uw voeding  en in plaats van een handvol supplementen of u vervangt een maaltijd per dag met 1 maatschep (40 gram), u krijgt op een eenvoudige en betaalbare manier een  zeer gevarieerde reeks voedingsstoffen binnen. Pure geconcentreerde voeding in een glas.

Elk glas Total Living Drink Greens bevat:

  • Eiwit – voor een goede spieropbouw
  • Fruit en groenten – boordevol natuurlijke voedingsstoffen
  • Enzymen – voor een goede spijsvertering en energie opname
  • Probiotica – voor een gezonde darmwerking
  • Aminozuren – voor algemene gezondheid en meer energie
  • Antioxidanten – voor verbeterde immuunfunctie en gezondheidsbevordering
  • Kruiden – voor het reinigen en onderhoud van uw organen
  • Vitaminen – de bouwstenen van uw gezondheid
  • Mineralen – voor een goede werking van de fysiologische processen

Kan ik afvallen met Total Living Drink?

Ja, heel goed zelfs. Maar overgewicht is een complexe aandoening die zeker niet alleen opgelost kan worden door alleen maar minder te eten. De diëten die zich richten op een structurele calorie restrictie maken allemaal dezelfde fout, het leidt namelijk tot een vertraging van de ruststofwisseling waardoor het bekende jojo effect ontstaat. Een effectieve manier is het intermitterend vasten zoals dat bijvoorbeeld is uitgewerkt door de Engelse arts en documentairemaker bij de BBC, Michael Mosley. De combinatie van TLDG met het 2.5 Vasten Dieet is erg effectief, u krijgt geen tekorten en het is eenvoudig tot een gewoonte te maken. Geen calorieën tellen, geen tijdrovende recepten, maar op de vaste dagen een shake met TLDG. Lees hierover meer op de weblog CCGFORUM.

Veel gestelde vragen