Biocoherence Nederland biedt therapeuten / coaches / artsen de mogelijkheid om hun cliënten vragenlijsten in laten te vullen. Deze vragenlijsten bieden een extra ondersteuning bij de diagnose. Wanneer u deze vragenlijsten invullen ontvangt de opgegeven therapeut ook een kopie van de ingevulde lijst.

De vragenlijst wordt besteld via de webshop, waarna u toegang krijgt tot het formulier.

De cliënt ontvangt na enkele dagen een factuur per email. De therapeut ontvangt binnen enkele dagen de uitslag van de vragenlijst, welke kan worden gebruikt bij het consult. Wanneer u niet betaalt zal er geen uitslag worden verstuurd. We bieden op dit moment aan:

1. Vragenlijst Neurotransmitters: Een vragenlijst voor het bepalen van de neurotransmitter aanleg en dominantie van de cliënt.

Lees verder

 

2. Vragenlijst Vitamine B12 tekort. Een vragenlijst die bedoeld is om de mogelijkheid van een Vitamine B12 tekort in te schatten.

Lees verder

 

3. Vragenlijst Kwaliteit van Leven. De General well-being schedule geeft inzicht van de subjectieve gevoelens  en stress ervaring van de cliënt. Deze vragenlijst verschijnt binnenkort.