In de tijd waarin we ons voor langere tijd moeten voorbereiden op een samenleving waarin we fysieke afstand tot elkaar bewaren zien we iets opmerkelijks. Professionals die met “apparatuur voor systeemdiagnoses” werken hebben een persoonlijk contact met de client nodig, en hun werk ligt nagenoeg stil. Professionals die met onze Regulatie diagnostiek werken kunnen gewoon doorwerken! Dat komt omdat bij onze aanpak er geen fysiek contact noodzakelijk is, en de diagnose en begeleiding veel eenvoudiger met videobellen uitgevoerd kan worden. We worden de laatste weken dan ook regelmatig benaderd door Professionals met de vraag om een online training.

We hebben daarom voor u een speciaal aanbod!

Graag helpen we u met een aangepaste online training via 3 webinars.  U kunt daarna toch aan het werk omdat persoonlijk contact met de client niet nodig is! Hierbij maakt u kennis met onze Regulatie Diagnostiek waarbij u de inhoudelijke kwaliteit van uw werk verder kunt verhogen, en u  gedurende een aantal maanden “on the job” persoonlijke begeleiding en toelichting op de uitslagen krijgt. Deze training vind plaats via een 3 introductie webinars waarin we stap voor stap een toelichting geven op de analyses die we gebruiken om het functioneren van de 4 belangrijkste regelsystemen van ons lichaam, maar ook de samenhang daartussen, te doorgronden. Hiermee kunt u op professionele wijze een diagnose uitvoeren en het ziektebeeld beter in kaart brengen.

We lichten in 3 webinar blokken onze aanpak toe:

Wie kunnen zich aanmelden?

  1. Heeft u problemen om uw huidige praktijk nu draaiende te houden?
  2. Bent u bereid uw huidige werkwijze verder te professionaliseren met een wetenschappelijk verantwoordelijke aanpak?
  3. Heeft u een HBO+ werkniveau en bent u aangesloten bij de beroepsgroep: MBOG, NWP, CAT of VBAG?
  4. Bent u bereid om een gezamenlijk investeringstraject in te gaan met ons zodat u de praktijk toch goed laten functioneren en u uw clienten van dienst kan zijn?

Als u aan deze voorwaarden voldoet kunt u ons emailen voor een intakegesprek. Na dit gesprek bepalen we samen of deze aanpak iets voor u kan betekenen, en nodigen we u uit voor deze 3 sessies. Bij voldoende aanmeldingen gaan deze sessies door. De sluitingsdatum voor de inventarisatie is 19 mei 2020.

De kosten voor deze 3 sessies samen bedragen € 62,50 excl 21% BTW

Heeft u vragen over deze sessies?? Aarzel niet om ons te benaderen!!