Acetyl-L-Carnitine

 36,65 excl. BTW

Acetyl-L-carnitine wordt gebruikt door mensen die op dieet zijn, snel groeien en veel sporten. Ook veel vegetariërs en veganisten gebruiken dit supplement omdat de belangrijkste bronnen van dit aminozuur dierlijke eiwitten zijn (vlees en zuivel).

Acetyl-L-carnitine is de best opneembare vorm van carnitine.

Hoge dosering van 500 mg per capsule

Uitverkocht

Productnummer: 130 Categorieën: , , ,

Omschrijving

Acetyl-L-carnitine is een vorm van L-carnitine en is een aminozuur derivaat. L-Carnitine wordt in bijna alle lichaamscellen aangetroffen. De belangrijkste rol is om vet om te zetten in energie door te helpen bij het transport van vetzuren naar de mitochondriën, de energiecentrales van onze cellen.

Onder normale omstandigheden wordt het door ons lichaam aangemaakt. Veroudering veroorzaakt echter een afname van de productie van celenergie.

Acetyl-L-carnitine en L-carnitine worden efficiënt in de bloedbaan opgenomen en kan ook de bloed-hersenbarrière passeren. Beide zijn effectief in het bevorderen van de verbranding van vetzuren voor energieproductie en worden efficiënt gebruikt door cellen.

Dit aminozuur wordt gebruikt door mensen die op dieet zijn, snel groeien of veel sporten. Ook veel vegetariërs en veganisten gebruiken dit supplement omdat de belangrijkste bronnen dierlijke eiwtten zijn (vlees en zuivel).

Ingrediënten:
Plantaardig cellulose, microkristallijne cellulose,  ascrobylpalmitaat, silica, middellange-keten triglyceriden.

Samenstelling per 2 capsules:
Acetyl-L-Carnitine Hydrochloride 1000 mg, Vitamine C (als ascorbylpalmitaat) 28 mg.

Gebruik:
Tenzij anders voorgeschreven door uw therapeut 2-4 capsules per dag een half uur voor of 2 uur na de maaltijd innemen (niet met eiwithoudende dranken).

Raadpleeg voor gebruik uw therapeut in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. De voorgeschreven dosering niet overschrijden.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
Buiten bereik van kinderen houden.

Gegarandeerd vrij van:
Lactose, eieren, vis, pinda’s, schaaldieren, soja, noten, tarwe, gist, gluten, maïs, rijst, suiker, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een geavanceerde voeding.

Inhoud: 100 vegetarische capsules

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Show only reviews in Nederlands (0)

Wees de eerste om “Acetyl-L-Carnitine” te reviewen