Haarmineralen analyse (voor consumenten)

 112,00 incl. BTW

Een Haarmineralen analyse (HMA) is een screening van 21 mineralen en toxische metalen in het haar.

Door het gebruik van deze “minerale blueprint” van de interne fysiologische processen van het lichaam, kan een heel helder inzicht worden verkregen in metabole processen, de energieniveau’s in de cellen, suiker en koolhydraatintolerantie, de mate van stress, het immuunsysteem en de activiteit van de bijnieren.

Productnummer: 827 Categorieën: ,

Omschrijving

Een haarmineralen analyse (HMA) is een screening van 21 mineralen en toxische metalen in het haar. Het is een bepaling die niet invasief, relatief goedkoop en erg nauwkeurig is.  Door het gebruik van deze “minerale blueprint” van de interne fysiologische processen van het lichaam, kan een heel helder inzicht worden verkregen in metabole processen, de energieniveau’s in de cellen, suiker en koolhydraatintolerantie, de mate van stress, het immuunsysteem en de activiteit van de bijnieren. De analyse wordt daarom gebruikt om het advies te vereenvoudigen voor de juiste interventie met voedingssupplementen en/of dieet aanpassingen.

Deze analyse kan worden aangevraagd door consumenten die actief bezig zijn met hun gezondheid en vitaliteit, niet onder behandeling zijn van een therapeut en die niet ziek zijn. De rapportage is in een eenvoudige taal geschreven. De diepgaande details met betrekking tot de achtergrond van de klachten wordt echter niet gerapporteerd.

Belangrijk:

  1. Nadat de betaling is afgerond en de order verwerkt, ontvangt u een sample envelop van ons via PostNL. Volg alle instructies goed op en stuur de envelop terug naar het opgegeven adres in Zeewolde. Na ontvangst van het haarmonster zullen we de resultaten na ca. 2,5 weken aan u rapporteren. Het rapport kunt u dan downloaden via uw accountpagina.
  2. Soms komt het voor dat er meer dan 1 HMA analyse per bestelling wordt gedaan. Dat is prima: Wilt u dan in het notitieveld bij het afronden van de bestelling alle persoonsnamen vermelden? Dan weten wij wie de desbetreffende binnenkomende haarmonsters besteld heeft en aan wie wij de de uitslag van de Haarmineralen analyse beschikbaar kunnen stellen.
  3. Als u na de uitslag professionele begeleiding van een therapeut wilt, dan kunnen we u helpen een therapeut die met de HMA analyse werkt, te vinden. We kunnen dan ook een Professionele Rapportage voor deze therapeut klaarmaken. De kosten van deze versie (inclusief supplementen advies) bedragen € 40 en worden apart in rekening gebracht bij de therapeut.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Haarmineralen analyse (voor consumenten)” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vindt u deze ook leuk…