D-Mannose

 21,23 40,09 excl. BTW

D-Mannose is een stof die in relatief kleine hoeveelheden voorkomt in vruchten zoals ananas, sinaasappels, appels en cranberries maar bijvoorbeeld ook in mais en in het hout van bomen als de lariks of de berk. Vooral cranberry wordt veel als sap of als voedingssupplement ingenomen. De werking van cranberry is voornamelijk te danken aan het gehalte D-Mannose. In cranberry extract zit echter maar een klein gehalte aan D-Mannose. D-Mannose is hiermee vele malen sterker dan cranberry capsules.

De suiker wordt door het lichaam niet omgezet en wordt via de blaas en urine weer door het lichaam uitgescheiden.

Productnummer: 134 Categorieën: ,

Omschrijving

D-mannose is een goed smakende, enkelvoudige suiker die verwant is aan glucose.  D-mannose wordt na inname vrijwel direct in het bovenste deel van het maagdarmkanaal geabsorbeerd waarbij het in de lever niet wordt omgezet in glycogeen, maar onveranderd in de bloedbaan wordt gebracht. Binnen een uur is 90% van de ingenomen mannose in het bloed terug te vinden. Het heeft geen invloed op de darmen of het glucosemetabolisme. D-mannose circuleert voor een belangrijk deel onveranderd in de bloedbaan en wordt snel door de nieren via de urine uitgescheiden.

Vooral cranberry wordt veel als sap of als voedingssupplement ingenomen. De werking van cranberry is voornamelijk te danken aan het gehalte D-Mannose. In cranberry extract zit echter maar een klein gehalte aan D-Mannose. D-Mannose is hiermee vele malen sterker dan cranberry capsules.

 

 

Ingrediënten:

100% natuurlijk suikerextract uit beuk en berk

Samenstelling per 1 gram:

D-Mannose 1 g.

Gebruik:

Tenzij anders voorgeschreven door uw therapeut 1 theelepel opgelost in lauw water. Herhaal dit 1 uur later. Vervolg dit om de 3 uur tot dat de pijn afneemt. Raadpleeg uw therapeut wanneer binnen 24 uur geen verlichting optreedt. Preventieve onderhoudsdosering is 1 theelepel per dag.

Raadpleeg voor gebruik uw therapeut in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. De voorgeschreven dosering niet overschrijden.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Gegarandeerd vrij van:

Lactose, eieren, vis, pinda’s, schaaldieren, soja, noten, tarwe, gist, gluten, maïs, rijst, suiker, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een geavanceerde voeding.

Inhoud: 50 gram of 100 gram.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Show only reviews in Nederlands (0)

Wees de eerste om “D-Mannose” te reviewen