Vitamine B12 (5 mg)

 27,48 excl. BTW

De best opneembare vormen van vitamine B12 zijn methylcobalamine en adenosylcobalamine. Beide zijn biologisch actieve vormen die niet meer omgezet hoeven te worden door de maag en darmen.

Productnummer: 16 Categorieën: , ,

Omschrijving

Vitamine B12 komt veel voor in producten van dierlijke oorsprong zoals melkproducten en eieren. Vegetariërs lopen daarom meer kans op een Vitamine B12 tekort. Ook is bekend dat een Vitamine B12 tekort vaak optreedt bij veroudering. Er zijn schattingen dat 10-30% van de bevolking boven de 50 jaar Vitamine B12 niet goed meer kan omzetten.

De best opneembare vormen van vitamine B12 zijn methylcobalamine en adenosylcobalamine. Beide zijn biologisch actieve vormen die niet meer omgezet hoeven te worden door de maag en darmen. Zowel methylcobalamine als adenosylcobalamine hebben belangrijke voordelen in vergelijking met andere niet actieve vormen van vitamine B12. vitamine Vitamine B12, is actief  in het centrale zenuwstelsel. Het is belangrijk voor celgroei en vermeerdering. Bij sommige mensen wordt cyanocobalamine, (de meest gebruikte goedkope vorm van vitamin B12) niet door de lever omgezet in voldoende hoeveelheden methylcobalamine. Methylcobalamine en adenosylcobalamine wordt daarom door ons toegepast in de ondersteuning van het functioneren van het zenuwstelsel en ondersteuning bij een goed homocysteine niveau.

 

Ingrediënten: Vitamine B12,  maltodextrine, plantaardig magnesiumstearaat, natuurlijke vanille smaak.

Samenstelling per zuigtablet: Vitamine B12 (methylcobalamine 2,5 mg en adenosylcobalamine 2,5 mg). (200000% RI) (RI = Europese Rententie-inname)

Gebruik: Tenzij anders voorgeschreven door uw therapeut 1-8 zuigtabletten per dag. Voorgeschreven dosering niet overschrijden.

Waarschuwing:

  • Buiten bereik van kinderen houden.
  • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Controleer voor gebruik of de afsluiting beschadigd is.
  • Raadpleeg voor gebruik uw therapeut in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Gegarandeerd vrij van: Lactose, eieren, vis, pinda’s, schelpdieren, noten, tarwe, soja, gist, gluten, rijst, conserveermiddelen, synthetische zoetstoffen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een geavanceerde voeding.

Inhoud: 60 zuigtabletten

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Wees de eerste om “Vitamine B12 (5 mg)” te reviewen