ZyCarb

 38,00 excl. BTW

Zycarb helpt bij de vertering van koolhydraten. Vergelijkbaar met Zyme Prime maar met toegevoegde xylanase om te voorkomen dat de ontlasting te stevig wordt.

  • Betere vertering van zetmeel, koolhydraten en polyfenolen
  • Helpt gasvorming en een opgeblazen gevoel door zetmeel in groenten, zuivelproducten, bonen en granen te verminderen
  • Vergelijkbaar met Zyme Prime maar minder ontlasting-verstevigend
  • Bevat lactase voor lactose-intolerantie
  • Milde hulp voor eiwitten en vetten
Productnummer: 163 Categorieën: , ,

Omschrijving

ZyCarb helpt bij de vertering van zetmeel, koolhydraten en suikers. De aanwezige enzymen zijn uitgebalanceerd om de spijsvertering te verlichten zonder de overdreven verstevigende effecten op de ontlasting die soms worden waargenomen bij Zyme Prime.

ZyCarb helpt bij lactose-intolerantie, gasvorming en een opgeblazen gevoel. Een protease-enzym in de formule biedt hulp bij die zetmeelrijke voedingsmiddelen die wat eiwitten bevatten, en helpt ook bij het afbreken van glycoproteïnen. Het amylase-enzym is lager (vergeleken met Zyme Prime), wat de versteviging van ontlasting zal helpen verminderen.

Polyfenolen, of soms “fenolen” genoemd, zijn verbindingen die in alle planten voorkomen. Sommige mensen hebben reacties op deze verbindingen (rode wangen of oren, huiduitslag, glans onder de ogen). Xylanase is een enzym dat xylanen, verbindingen die in celwanden van planten worden aangetroffen, afbreekt en de opname van polyfenolische groenten en fruit mogelijk maakt zonder de bovengenoemde reacties; en vormde de basis van ons product No-Fenol.

Het enzym zorgt er ook voor dat de ontlasting niet te hard wordt, en gaat zo het effect tegen dat wordt waargenomen bij andere enzymproducten. ZyCarb bevat het xylanase-equivalent van een 1/2 capsule No-Fenol. Deze unieke combinatie van enzymen zou moeten zorgen voor een uitstekende vertering van koolhydraten en suikers, maar zonder het ontlastingshardende effect dat wordt gezien bij andere koolhydraseproducten.

Alfa-galactosidase is nuttig bij het afbreken van moeilijk verteerbare koolhydraten in peulvruchten, en helpt bij het verminderen van gas dat wordt geproduceerd door hun fermentatie in de darm.

Amylase en glucoamylase worden samen gebruikt om zetmeelhoudende verbindingen af ​​te breken tot eenvoudige suikers.

Lipase is aanwezig om triglyceriden af ​​te breken tot vetzuren met een korte keten.

ZyCarb helpt bij het verminderen van de gasproductie, een opgeblazen gevoel en krampen door voedingsproblemen als lactose en intolerantie voor vet voedsel.

Contra indicaties bij ZyCarb Supplementatie

Dit product is mogelijk niet geschikt voor mensen met een bekende allergie voor Aspergillus-enzymeiwitten, hoewel niet-specifieke schimmelallergieën het gebruik van schimmelenzymen niet noodzakelijk uitsluiten. Raadpleeg uw arts voor verder advies. Degenen met bekende anafylactische allergische reacties op schimmeleiwitten mogen GEEN schimmel-afgeleide enzymen inslikken.

Is ZyCarb beter dan Zyme Prime?

Geen enkel product is “beter” dan een ander. Meerdere variaties van onze producten bieden een manier om uw enzyminname “af te stemmen” op uw specifieke spijsverteringsbehoeften. Zyme Prime en ZyCarb zijn vergelijkbaar in die zin dat ze voornamelijk koolhydraten aanpakken, maar het verschil in formulering tussen producten maakt het gebruik ervan mogelijk door degenen die mogelijk verschillende enzymen nodig hebben.

Waarom zit er minder amylase in ZyCarb?

Amylase is erg goed in het afbreken van zetmeel. Omdat zetmeel een belangrijke vulstof is in ontlasting, verminderde het verlagen van het amylase hoeveelheid de impact op het zetmeelgehalte, zodat ontlasting niet te hard wordt. Voor degenen die meer zetmeelafbraak willen, probeer Zyme Prime.

Helpt ZyCarb bij lactose intolerantie?

Ja, het heeft dezelfde hoeveelheid lactase als in Zyme Prime.

Aanbevolen dosering:

De aanbevolen dosering is 1 of 2 capsules per maaltijd, echter, indien nodig kan er meer worden ingenomen. De dosering is gebaseerd op de hoeveelheid ingenomen voedsel, niet op lichaamsgewicht of leeftijd. Er is geen bovengrens vastgesteld voor orale enzymsuppletie. Dierstudies geven aan dat extreem hoge doses plantenenzymen kunnen worden ingenomen zonder toxiciteit of nadelige gevolgen. Voel je vrij om de dosering van ZyCarb te variëren op basis van het type en de grootte van de maaltijd. Die maaltijden met meer koolhydraten en / of vetten kunnen hogere doses ZyCarb vereisen.

Ingrediënten: Capsule (Hypromellose, water), microkristallijn cellulose en middellange-keten vetzuren.

Hoeveelheid per dosering / 1 capsule:

Hoeveelheid % RI
Amylase 8000 DU *
Glucoamylase 50 AGU *
Protease 4.5 50,000 HUT *
Alpha-Galactosidase 200 GalU *
Lactase 1500 ALU *
Lipase 200 FIP *
Xylanase 12,500 XU *

* %RI = Europese Retentie Inname

Gegarandeerd vrij van:
Zetmeel, zuivel, tarwe, gist, gluten, noten, kunstmatige zoetstoffen en dierlijke ingrediënten.

Allergie informatie: Dit product bevat eiwitten uit schimmels.

Gebruik: 
Tenzij anders voorgeschreven door uw therapeut, 1 of 2 capsules bij de maaltijd. Capsules kunnen worden opengemaakt en worden gemengd met voedsel of drank.
Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een geavanceerde voeding.

Let op:
Niet gebruiken als er actieve zweren of gastro-intestinale bloedingen aanwezig zijn. Pas op dat u geen enzympoeder inademt.

Waarschuwing:

  • Buiten bereik van kinderen houden.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Het zegel mag bij eerste gebruik niet gebroken of beschadigd zijn.
  • Raadpleeg voor gebruik uw therapeut in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Inhoud: 90 capsules.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “ZyCarb” te reviewen

Misschien vindt u deze ook leuk…