Zaken doen2017-08-17T23:22:14+00:00

We willen u helpen bij het in stand houden en bevorderen van uw gezondheid en vitaliteit. Dat doen we door op basis van wetenschappelijke inzichten, u inzicht te geven in uw lifestyle (HRV), en ook hoe uw lichaam daar fysiologisch op reageert. Daarnaast geven we duidelijke adviezen hoe u uw lifestyle en dieet kunt aanpassen zodat u langer gezond blijft.

Wanneer u gebruik maakt van onze Haarmineralen analyse (HMA) onder begeleiding van een therapeut, dan ontvangt u tevens een specifiek advies met welke specifieke supplementen u uw lichaam via Nutritional Balancing weer in balans krijgt.

Met deze metingen en adviezen krijgt u een goed inzicht in wat u zelf kunt doen om uw lichaam en ook uw leven weer in balans te krijgen. Blijkt u ondersteuning nodig te hebben van een gezondheisdprofessional in de vorm van een therapeut of een coach, dan verwijzen we u graag door binnen ons netwerk van specialisten die onze aanpak ondersteunen en gebruik maken van onze metingen. Zo kunt u samen met hen werken aan het verbeteren van uw vitaliteit en weer energie in uw leven terug krijgen.

Werken aan uw gezondheid levert u voordeel op wanneer u dit met Biocoherence doet. Wanneer u regelmatig gebruik maakt van onze diensten en producten kunt u persoonlijke begeleiding van ons ontvangen via e-mail. U maakt dan gebruik van een lidmaatschap van Biocoherence Nederland.

Zowel professionele therapeuten als consumenten die op individueel niveau op een actieve manier met hun gezondheid en vitaliteit bezig zijn, maken gebruik van de diensten van Biocoherence Nederland vanwege de gedegen inhoudelijke vakkennis. We bieden hen de mogelijkheid om middels een lidmaatschap meer uit de samenwerking te halen. Hieronder zijn de verschillende mogelijkheden voor een lidmaatschap weergegeven.


Voordelen lidmaatschap 

ZILVER voor consumenten

GOUD voor consumenten

Therapeuten en Artsen

(Lifestyle) Coaches


Kosten per jaar (€) 

50,00 

75,00

Gratis 

Gratis 


Product tegoed van € 10,00 – € 20,00 voor de aanschaf van supplementen

 ✔

 ✔

 

10-15% korting op HMA en bijna alle overige supplementen

 ✔

 ✔

 

Inkoopkorting op de metingen en supplementen

 
 

 ✔

 ✔


GRATIS email overleg met een gezondheidsspecialist, 5 dagen per week.
 

 ✔

 

Toegang tot onze webinars 
 
 

 ✔

 ✔


Product tegoed voor de aanschaf van supplementen bij het verlengen van het lidmaatschap.

 

 ✔

 
 

100% klanttevredenheid garantie

 ✔

 ✔

 ✔

 ✔


Opmerking: U dient uw lidmaatschap zelf te vernieuwen bij afloop van de termijn.

* Wanneer u niet 100% tevreden bent met uw lidmaatschap, dan kunt u dit ten alle tijde opzeggen. We plaatsen dan het tegoed van uw lidmaatschap op uw accountpagina als producttegoed.