Breng de balans en energie terug in je leven!

Lidmaatschap met Biocoherence

We willen u helpen bij het in stand houden en bevorderen van uw gezondheid en vitaliteit. Dat doen we door op basis van wetenschappelijke inzichten, u inzicht te geven in uw lifestyle (HRV), en ook hoe uw lichaam daar fysiologisch op reageert. Daarnaast geven we duidelijke adviezen hoe u uw lifestyle en dieet kunt aanpassen zodat u langer gezond blijft.

Wanneer u gebruik maakt van onze Haarmineralen analyse (HMA) ontvangt u tevens een specifiek advies met welke specifieke supplementen u uw lichaam via Nutritional Balancing weer in balans krijgt.

U weet zelf niet precies waar u staat met uw gezondheid?? Vul de Vragenlijst in. Ook kan iedereen een zeer betrouwbare Jodium analyse of Maagzuur analyse aanvragen!

Met deze metingen en adviezen krijgt u een goed inzicht in wat u zelf kunt doen om uw lichaam en ook uw leven weer in balans te krijgen. Blijkt u ondersteuning nodig te hebben van een gezondheisdprofessional in de vorm van een therapeut of een coach, dan verwijzen we u graag door binnen ons netwerk van specialisten die onze aanpak ondersteunen en gebruik maken van onze metingen. Zo kunt u samen met hen werken aan het verbeteren van uw vitaliteit en weer energie in uw leven terug krijgen.

Werken aan uw gezondheid levert u voordeel op wanneer u dit met Biocoherence doet.

Zowel professionele therapeuten als consumenten die op individueel niveau op een actieve manier met hun gezondheid en vitaliteit bezig zijn, maken gebruik van de diensten van Biocoherence Nederland vanwege de gedegen inhoudelijke vakkennis.

Wanneer u regelmatig gebruik maakt van onze diensten en producten kunt u ook persoonlijke begeleiding van ons ontvangen via e-mail of een email consult. We bieden consumenten de mogelijkheid om middels een lidmaatschap korting te verkrijgen op een groot aantal supplementen. Hieronder zijn de verschillende mogelijkheden voor een lidmaatschap weergegeven.

 


Voordelen lidmaatschap 

ZILVER voor consumenten

GOUD voor consumenten

Therapeuten en Artsen

(Lifestyle) Coaches


Kosten per jaar (€) 

40,00 

55,00

Gratis 

Gratis 


10% korting op HMA supplementen en bijna alle overige supplementen

 ✔

 

15% korting op HMA supplementen en bijna alle overige supplementen
 

 ✔

 

Inkoopkorting op de metingen en supplementen

 
 

 ✔

 ✔


E-mail overleg met een gezondheidsspecialist, 5 dagen per week.
 

 ✔

 ✔

 

 ✔


Toegang tot onze webinars 
 
 

 ✔

 ✔


100% klanttevredenheid garantie

 ✔

 ✔

 ✔

 ✔


 
Aanmelden
Aanmelden
E-mail ons
E-mail ons

Opmerking: U dient uw lidmaatschap zelf te vernieuwen bij afloop van de termijn.

* Wanneer u niet 100% tevreden bent met uw lidmaatschap, dan kunt u dit ten alle tijde opzeggen. We plaatsen dan het tegoed van uw lidmaatschap op uw account pagina als producttegoed.