AFP Peptizyde

 42,00 excl. BTW

AFP Peptizyde (Advanced Formula Protease) is een combinatie van drie verschillende enzymen die eiwitten afbreken. Deze enzymen worden geïsoleerd en gezuiverd uit bronnen van schimmels. De combinatie van deze specifieke enzymen zorgt voor veel efficiëntere middelen om eiwitten snel en grondig af te breken (hydrolyseren) tot kleinere componenten. De enzymen in AFP Peptizyde werken alleen op voedseleiwitten, niet op koolhydraten, vetten of andere verbindingen, en interfereren niet met medicijnen of andere supplementen (tenzij het ook eiwitten zijn, wat uiterst onwaarschijnlijk is). AFP Peptizyde kan in combinatie met andere enzymproducten worden gebruikt.

Productnummer: 158 Categorieën: , ,

Omschrijving

AFP Peptizyde (Advanced Formula Protease) is een combinatie van drie verschillende enzymen die eiwitten afbreken. Deze enzymen worden geïsoleerd en gezuiverd uit schimmels. De combinatie van deze specifieke enzymen maakt veel efficiëntere middelen mogelijk om eiwitten snel en grondig af te breken (hydrolyseren) tot kleinere componenten. De enzymen in AFP Peptizyde werken alleen op voedseleiwitten, niet op koolhydraten, vetten of andere verbindingen, en interfereren niet met medicijnen of andere supplementen (tenzij het ook eiwitten zijn, wat uiterst onwaarschijnlijk is). AFP Peptizyde kan in combinatie met andere enzymproducten worden gebruikt.

Het enzym dipeptidylpeptidase IV, of DPP IV, kan het exorfine-peptide casomorfine, uit zuivelproducten, afbreken en inactiveren. Voor maximale eiwitafbraak is DPP IV echter niet alleen bruikbaar en moet het worden gecombineerd met andere proteasen met verschillende en minder stringente peptidebindingspecificiteit. Om deze reden bevat AFP Peptizyde twee andere van schimmel afgeleide proteasen met een hoge activiteit in zure omstandigheden. Deze enzymen zijn in grote hoeveelheden in AFP Peptizyde aanwezig om eiwitten snel te hydrolyseren (afbreken) terwijl het voedsel nog in de maag zit.

Het vermogen van AFP Peptizyde-enzymen om de lage pH van de maag te weerstaan ​​en actief te blijven onder zure omstandigheden, maakt de afbraak van caseïne en gluten mogelijk voordat ze in de dunne darm terechtkomen. Caseïne en gluten kunnen, in aanwezigheid van pancreasenzymen in de dunne darm, exorfine-peptiden produceren die gemakkelijk uit de darm kunnen worden opgenomen (deze peptiden worden niet uit de maag opgenomen).

AFP Peptizyde vult de “normale” afbraak van caseïne, gluten en andere voedingseiwitten aan, zodat de exorfine-peptiden niet worden geproduceerd omdat het specifieke splitsingspatroon om deze peptiden te produceren is veranderd. AFP Peptizyde bevat ook alleen die enzymen die nodig zijn voor eiwithydrolyse. Er zijn geen andere enzymen toegevoegd. Hierdoor kunt u de enzymsuppletie aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Een ander voordeel van deze benadering is dat er minder kans is op intolerantiereacties vanwege aanvullende en wellicht onnodige enzymeiwitten. Door slechts drie enzymmengsels in AFP Peptizyde te gebruiken, kunnen grotere hoeveelheden van elk enzym per capsule worden toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat er meer hydrolyse van voedseleiwitten kan plaatsvinden in de korte tijd dat voedsel in de maag zit. AFP Peptizyde verschilt ook van de producten van andere bedrijven doordat het veel gezinnen in staat heeft gesteld het glutenvrije, caseïnevrije (GFCF) dieet veilig aan te passen of zelfs te laten varen, waardoor gezinnen meer keuze hebben in beschikbare voedingsmiddelen, betere voeding (door re belangrijke eiwitbronnen weer in het gezinsdieet opnemen), en veel minder stress en zorgen door angst voor voedselreacties.

De eetlust kan toenemen, evenals meer interesse tonen in andere soorten voedsel. AFP Peptizyde kan de herintroductie van zuivel- en tarweproducten in het dieet mogelijk maken zonder dat er abnormaal gedrag optreedt. Voordelen van AFP Peptizyde variëren van persoon tot persoon en kunnen worden beïnvloed door andere supplementen en voeding. Andere supplementen, met name vitamines en mineralen, kunnen in hoeveelheid of doseringsfrequentie worden verlaagd naarmate er meer voeding wordt verkregen uit een dieet met enzymen.

AFP Peptizyde wordt aanbevolen voor eiwitrijke diëten en atletische training; en de dosering kan worden verhoogd voor die maaltijden die meer vleeseiwit bevatten.

AFP Peptizyde gebruiken als alternatief voor het Glutenvrij / Caseïnevrij dieet

De procedure die wordt aanbevolen door de meeste ouders die met succes het GFCF-dieet (glutenvrij, caseïnevrij) hebben opgegeven met AFP Peptizyde, is om de enzymen te gebruiken terwijl het dieet gedurende een periode van ten minste 2 maanden wordt gehandhaafd. Als u problemen ondervindt met voedsel waarvan u weet dat het een probleem is, gebruik dan in eerste instantie kleine porties met 1 of 2 capsules AFP Peptizyde. De bedoeling is om meer dan voldoende AFP Peptizyde aan te bieden om de effecten van caseïne / gluten tegen te gaan. Als de uitdaging succesvol was, kan worden geprobeerd de hoeveelheid gegeven voedsel te verhogen, waarbij in gedachten moet worden gehouden dat meer AFP Peptizyde nodig kan zijn om de grotere omvang van de voedselproblematiek tegen te gaan. Voor incidenteel gebruik kunnen tot 4 capsules worden gegeven voor overtredingen, meer dan dat zal waarschijnlijk geen extra voordeel opleveren.

Contra indicaties bij Enzym Supplementatie

Deze enzymen moeten met voorzichtigheid worden gebruikt in geval van actieve maag- of duodenumzweren, ernstige darmontsteking (gekenmerkt door bloed in de ontlasting), hemofilie en andere bloedingsstoornissen, of binnen een week na een geplande operatie. Dit product is mogelijk niet geschikt voor mensen met een bekende allergie voor Aspergillus-enzymeiwitten, hoewel niet-specifieke schimmelallergieën het gebruik van schimmelenzymen niet noodzakelijk uitsluiten. Raadpleeg uw arts voor verder advies en wees voorzichtig. Degenen met bekende anafylactische allergische reacties op schimmeleiwitten mogen GEEN schimmel-afgeleide enzymen inslikken.

Doseringen

Er is geen bovengrens vastgesteld voor de dosering van enzymen, en dierstudies met vergelijkbare enzymen hebben geen toxiciteit gevonden bij een dosering van wel 2000 milligram per kilogram lichaamsgewicht per dag gedurende 90 dagen. De meesten vinden het voldoende om 1 tot 2 capsules per maaltijd te gebruiken, en hoogstwaarschijnlijk zullen er geen verdere voordelen optreden bij hogere dosering, hoewel er meer kan worden gegeven voor de zeldzame en grote voedselproblemen. Elke persoon is anders, dus we moedigen wat experimenten aan om de dosis te vinden die voor elke persoon het beste helpt.

Ingredienten: Cellulose en Triglyceride poeder (50% Medium lengte Triglyceride), vegetarische cellulose (capsule). Hoeveelheid per dosering / capsule:

Hoeveelheid % RI
Peptidase (bron van DPP IV) 55,000 HUT *
DPP IV activity 1,100 DPPU *
Protease 4.5 25,000 HUT *
Protease 6.0 25,000 HUT *
 %RI = Europese Retentie Inname

Gegarandeerd vrij van: Zetmeel, zuivel, tarwe, gist, gluten, noten, kunstmatige zoetstoffen en dierlijke ingrediënten.

Allergie informatie: Dit product bevat eiwitten uit schimmels.

Gebruik:  Tenzij anders voorgeschreven door uw therapeut, 1 of 2 capsules bij de maaltijd. Capsules kunnen worden opengemaakt en worden gemengd met voedsel of drank. Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een geavanceerde voeding.

Let op: Niet gebruiken als er actieve zweren of gastro-intestinale bloedingen aanwezig zijn. Pas op dat u geen enzympoeder inademt.

Waarschuwing:

  • Buiten bereik van kinderen houden.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Het zegel mag bij eerste gebruik niet gebroken of beschadigd zijn.
  • Raadpleeg voor gebruik uw therapeut in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Inhoud: 90 capsules.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Wees de eerste om “AFP Peptizyde” te reviewen

Misschien vindt u deze ook leuk…