Bio-GABA

 53,15 excl. BTW

Bio-GABA van Biomore is uniek in zijn soort: Het is een natuurlijke vorm van Gamma-aminoboterzuur (de synthetische vorm passeert de bloed – hersenbarrière niet!) geproduceerd door Lactobacillus hilgardii (een bacterie die groenten fermenteert). Dit aminozuur functioneert in de hersenen als neurotransmitter.

Vermeldingen over de gezondheidsclaims van dit product zijn niet toegestaan. U kunt ons benaderen als u meer informatie wenst.

Productnummer: 842 Categorieën: ,

Omschrijving

Bio-GABA van Biomore is uniek in zijn soort: Het is een natuurlijke vorm van Gamma-aminoboterzuur (en niet synthetisch) geproduceerd door Lactobacillus hilgardii (een bacterie die groenten fermenteert).

Dit aminozuur functioneert in de hersenen als neurotransmitter. Bio-GABA heeft een goede opname in de hersenen (de synthetische versie niet, er wordt wel een effect bereikt via opname in het enterische zenuwstelsel (communicatie tussen hersenen en zenuwstelsel van het spijsverteringsstelsel).

Laat u dus niet verleiden tot de aanschaf van GABA van andere leveranciers (capsules of smelttabletten), de effectiviteit van de synthetische versie valt in het niet bij deze biologische vorm! Tevens bevat Bio-GABA geen schadelijke stoffen (synthetische GABA bevat minimaal 0,4% pyrrolidinone, deze stof is verboden in Japan).

Ingrediënten: Rijstpoeder, cellulose, magnesiumstearaat, silica.

Samenstelling per 2 vegetarische capsules: Gamma Amino Boterzuur (GABA), 200 mg.

Gebruik: Tenzij anders voorgeschreven door uw therapeut 3 maal per dag 1-2 capsules. Raadpleeg voor gebruik uw therapeut in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

De voorgeschreven dosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Gegarandeerd vrij van: Zuivelproducten, suiker, soja, tarwe, gluten, eieren, vis, dierlijke ingrediënten, zout, noten, GMO, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.  

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een geavanceerde voeding.

Inhoud: 90 vegetarische capsules

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Wees de eerste om “Bio-GABA” te reviewen