Maagzuur Provocatie Test

 19,35 incl. BTW

Een voldoende hoeveelheid maagzuur is erg belangrijk voor een goede vertering en goede immuungezondheid. Zonder voldoende HCl wordt voedsel onvoldoende verteerd waardoor we uiteindelijk onvoldoende mineralen en vitaminen in het lichaam opnemen. Wilt is weten of u voldoende of onvoldoende maagzuur produceert?

U ontvangt na het afronden van de bestelling per post een envelop met het benodigde materiaal. Volg de instructies op.

Productnummer: 866 Categorieën: ,

Omschrijving

Uitvoering

Neem een halve tablet Betaïne HCL voordat u de laatste hap van uw warme maaltijd neemt. Een brandend of onaangenaam gevoel betekent dat u voldoende maagzuur produceert. Neem geen tabletten meer in! Gebruik vervolgens de meegeleverde Basen tabletten om het zuur te neutraliseren (eerst 2 tabletten, als het niet voldoende is nog 2). Als er geen sprake is van een brandend gevoel, neem dan de volgende dag op dezelfde wijze een hele tablet. Indien er nog steeds geen zuurbranden optreedt, neem de volgende dag 2 tabletten op dezelfde manier. Indien er dan nog geen klachten optreden, toont de test aan dat u een tekort aan maagzuur productie hebt.

Let op: de zuurgraad van de maaginhoud is in belangrijke mate bepalend voor de afgifte van verteringsenzymen in het duodenum en daardoor kunnen er wel reacties optreden in de darmen, zoals gerommel en verhoogde activiteit in de darmen. Dit is geen reactie die erop duidt dat u voldoende maagzuur heeft zoals bij zuurbranden. Veel meer is het een bevestiging van een te laag maagzuur niveau.

Steeds geldt dat wanneer er klachten komen als reactie op de inname, kunnen de Basen tabs gebruikt worden om de klachten te verhelpen. In die gevallen nooit doorgaan met de test!

Overleg

De test geeft u het recht op ondersteuning per email over de uitslag als u dat wenst. Neemt u dan contact op met Biocoherence Nederland via info@biocoherence.eu.

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Maagzuur Provocatie Test” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de bovenkant