Speciale supplementen

Biomore supplementen

Premium supplementen met toegevoegde waarde voor het lichaam

Speciale supplementen

Als het draait om vitaliteit van het lichaam is naast de manier van omgaan met stress, ook voeding van zeer grote belang. Natuurlijk, we eten allemaal eiwit, vet, koolhydraten en vezels die aanwezig zijn in onze voeding. Het gaat echter vaak om de sporenelementen, vitaminen, mineralen en helaas toch ook zware metalen en andere toxische verbindingen zoals conserveermiddelen of bestrijdingsmiddelen. Vastgesteld is dat onze voeding door de intensieve landbouw substantieel minder vitaminen, maar vooral ook minder goede sporenelementen bevat dan 40 jaar geleden. Het ene lichaam gaat met deze tekorten of overschotten beter om dan het andere lichaam. Ook uw weerstandsniveau bepaalt hoe uw lichaam dan reageert. Energietekort en minder uithoudingsvermogen kan het gevolg zijn van deze ondervoeding of overbelasting omdat de interne regulatie ontspoort. Bepaalde mineralen worden opgeslagen in weefsels in plaats van biologisch actief te zijn, of omdat door tekorten bepaalde biochemische reacties simpelweg onvoldoende of niet meer kunnen lopen.

BIOMORE

Biomore is de naam waaronder Biocoherence Nederland sinds 2006 aan gezondheidstherapeuten een hoge kwaliteit aan gespecialiseerde formules vitamine- en mineraal supplementen levert. Deze producten worden gebruikt om de mineraalbalans in het lichaam te herstellen. Tevens brengt Biomore een aantal producten op de markt waarvan we overtuigd zijn dat ze een toegevoegde waarde voor u hebben. De producten worden vaak via artsen en therapeuten met wie we samenwerken aan u geadviseerd, maar u kunt ze ook direct bij ons bestellen. Het enige product waarvoor we een uitzondering maken is Jodide / Jodium tabletten. Dit product leveren we alleen aan artsen en therapeuten omdat de concentraties erg hoog zijn en het product alleen wordt gebruikt onder begeleiding na een jodide belasting test.

SPECIALE SUPPLEMENTEN WAAR WE VEEL MEE WERKEN

Mannose  is een suiker die wordt geïsoleerd uit bomen of vruchten. Deze suiker wordt door het lichaam niet omgezet en wordt via de blaas en urine weer door het lichaam uitgescheiden. Onderzoek heeft aangetoond dat deze suiker aan bacteriën (vooral E. coli) in de blaas hecht.

B-vitaminen worden in het lichaam afzonderlijk of in combinatie met enzymen gebruikt om energie vrij te maken uit koolhydraten, vetten en eiwitten. Vitamine B co-enzymen zijn van cruciaal belang om via metabole routes energie vrij te maken die nodig is voor elke cel in het lichaam. Omdat ze afhankelijk zijn van elkaar in hun activiteit, kan een tekort aan vitamine B  het optimaal functioneren van organen negatief beïnvloeden. We werken met een unieke vitamine B complex formule.

Vitamin Life  is een algemeen vitamine product met een hoeveelheid en kwaliteit aan nutriënten die nergens te verkrijgen is. Veel “1 maal per dag” “drogist” supplementen bevatten zeer lage concentraties actieve stoffen. Hiermee vergeleken is dit algemene vitamine product een echte uitzondering, het bevat concentraties die soms wel 50 keer zo hoog zijn.

Vitamine B12 komt veel voor in producten van dierlijke oorsprong zoals melkproducten en eieren. Vegetariërs lopen daarom meer kans op een Vitamine B12 tekort. Ook is bekend dat een Vitamine B12 tekort vaak optreedt bij veroudering. Er zijn schattingen dat 10-30% van de bevolking boven de 50 jaar Vitamine B12 niet goed meer kan metaboliseren. Methylcobalamine is een vorm van vitamin B12, die actief is in the centrale zenuwstelsel.

Fulvinezuur is een natuurlijke stof en onderdeel van de zogenaamde “Humuszuren” (zuren die vrij komen bij de compostering van plantaardig materiaal). Het heeft een enorme bindingscapaciteit waardoor het in de vrije natuur nergens meer ter wereld schoon te winnen is. Het fulvinezuur dat wij aanbieden is vanwege een uniek gepatenteerd productieproces 100% schoon van zware metalen. Fulvinezuur wordt probleemloos door het lichaam verdragen. Het bevordert de opname van voedingssupplementen, helpt zware metalen af te voeren en ondersteunt de afweer van het lichaam.

Vitamine C, of ascorbinezuur, is een wit, wateroplosbaar product dat vooral in citrus vruchten wordt gevonden. Als een anti-oxidant levert Vitamine C een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor een goede conditie van de bloedvaten, en de botten ondersteunt. De vitamine C bevat dihydroquercitine zodat de effectiviteit sterk wordt verhoogd.

Bio-GABA (gamma-aminoboterzuur) is een aminozuur dat van nature in het menselijk lichaam voorkomt en in de hersenen fungeert als neurotransmitter. GABA is een natuurlijke rustgever. Wij leveren in Europa de biologisch actieve vorm die ook in de hersenen actief is.

Magnesium is een belangrijk mineraal. Het is belangrijk voor een normale spierwerking draagt is goed voor de gemoedstoestand, leerprestaties en het concentratievermogen. Magnesium draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Magnesium is betrokken bij meer dan 300 enzymatische reacties in het lichaam. Wij werken voornamelijk met Magnesiumbicarbonaat voor een superieure biologische beschikbaarheid. In Europa zijn wij de enige leverancier.

EXCLUSIEF VOOR GEZONDHEIDSPROFESSIONALS

Jodide / Jodium 6,25 en 12,5 mg is dezelfde formule als Iodoral en bevat dezelfde actieve ingrediënten. Het is een speciale combinatie jodide en jodium die helpt om de weefsels van het lichaam te verzadigen met voldoende jodium. Jodium draagt bij aan de normale groei van kinderen en is essentieel voor de productie van schildklierhormonen en de gezondheid van de bijnier. Het ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel.

Jodide / Jodium 50 mg is gebaseerd op de Iodoral formule en bevat dezelfde actieve ingrediënten. Het is een speciale combinatie jodide en jodium die helpt om de weefsels van het lichaam te verzadigen met voldoende jodium. 1 Tablet bevat een combinatie van 20 jodide en 30 mg jodium. Dit product wordt voorgeschreven door Gezondheids specialisten / Therapeuten. Als u niet bij ons bent geregistreerd als Professional, is het onmogelijk dit product te kopen.

EXCLUSIEF VOOR PARTNERS VAN HET MYHEALTH PLATFORM

Diverse receptor sprays. Deze producten worden ingezet om specifieke receptoren die belangrijk zijn in verschillende regelsystemen te heractiveren, waardoor de negatieve feedback regulatie van bepaalde processen weer op gang komt. Hiermee wordt de balans in de regelsystemen voor een groot deel hersteld. Deze producten zijn exclusief beschikbaar voor onze partners op het MyHealth platform.

We hebben een groot aanbod van supplementen die goed passen bij uw praktijk. Vraag ons naar de inkoopmogelijkheden die bij u en uw praktijk passen.