We hebben enkele persoonlijke gegevens nodig
om de HRV meter klaar te maken

Opslag van gegevens is versleuteld en wordt AVG proof verwerkt

We hebben enkele gegevens van u nodig.

Steeds meer bedrijven, (lifestyle) coaches en artsen maken gebruik van de HRV Lifestyle analyse van Firstbeat om een goed inzicht te krijgen in hoe u herstelt gedurende de nacht en wat de impact is van de activiteiten van alle dag op uw welzijn. Dit introductiefilmpje op onze website geeft u een mooi beeld. Met u is afgesproken dat u een HRV meting zal uitvoeren. Binnenkort is het dan zover en gaat u de BodyGuard (HRV meter) van Biocoherence ontvangen!

De HRV meter die wij gaan toesturen wordt speciaal voor u klaargemaakt. Om deze te kunnen toesturen, hebben wij een aantal persoonlijke gegevens van u nodig. Wij maken een persoonlijk profiel voor u aan, en koppelen de HRV meter aan dit profiel om straks de data op de juiste wijze te kunnen interpreteren en uw rapport te kunnen maken.

Hieronder vind u een formulier met een aantal vragen die u dient in te vullen. U ontvangt automatisch  per email een kopie van de ingevulde gegevens. Wilt u de gegevens minimaal 7 dagen voor het tijdstip van de meting naar ons toesturen om er zeker van te zijn dat u de HRV meter op tijd in huis heeft?

Heeft u vragen? Benader ons per e-mail, of (wanneer van toepassing) uw coach / arts.

Consument Informatie HRV Lifestyle Analyse

Indien ja, sturen we nikkelvrije elektroden mee
Deze data en de resulaten worden ook aan de coach / therapeut / trainer / arts gerapporteerd
Ik heb de privacy voorwaarden gelezen en geef Biocoherence toestemming tot het verwerken van mijn gegevens.
reCAPTCHA is required.