Masterclass Haar Mineraal Analyse

Laboratoriumanalyse die een totaalbeeld geeft
over in de interne fysiologische processen op celniveau

Masterclass Haar Mineraal Analyse

Binnen de regulatie diagnostiek speelt de Haar Mineraal Analyse (HMA) een belangrijke rol.

We organiseren daarom voor Gezondheidsprofessionals 2x per jaar een Masterclass

VERKRIJG EEN TOTAAL BEELD OVER DE GEZONDHEID VAN EEN PERSOON

Haar Mineraal Analyse

Een haar mineraal analyse is een screening van 20 mineralen en toxische metalen in het haar. Het is een bepaling die niet-invasief, relatief goedkoop en erg nauwkeurig is.

De toegevoegde waarde voor de mineraal haaranalyse binnen de therapie is dat er een gedetailleerd beeld ontstaat van de fysiologie en de regelsystemen van de patiënt. Deze uitslag is vaak een onderdeel van de intake, is eenduidig en kan naar een behandeling worden vertaald. Op basis hiervan kan de therapeut een effectieve interventie opzetten voor de aanpak en herstel via diverse lichaamsfuncties die ontregeld zijn. Voorbeelden zijn stress balans, ontgiften toxische metalen, immuunfunctie, maag, lever, darm functioneren, koolhydraat intolerantie, HPA-HPT as, bijnieren, alvleesklier, schildklier en stofwisselingssnelheid.  Hiermee wordt een uitstekende basis gelegd voor een samenhangende systeemdiagnostiek en –behandeling.

De haar mineraal analyse wordt beschouwd als de standaard test die wereldwijd wordt gebruikt voor de biologische monitoring van sporenelementen, mineralen en zware metalen in mensen en dieren. Deze analyse wordt ook gebruikt bij het bepalen van mineralen in gesteentes en grond.

Haar mineraal analyse

BLAUWDRUK VAN DE FYSIOLOGIE OP CEL NIVEAU

Masterclass

De Masterclass omvat:

•  De geschiedenis en de achtergrond van Nutritional Balancing.

• De meerwaarde van de HMA in de praktijk en het verschil met bv. bloed- en urine onderzoek.

• Het verschil met andere (haar)analyses.

• We zullen aan de hand van voorbeelden de werkwijze en rapportage toelichten zodat u inzicht krijgt in de toegevoegde waarde van deze test. Ook zal daarmee geïllustreerd worden hoe belangrijk écht systeemdenken is binnen de complementaire praktijk. Veelal is het predikaat ’holistisch of integraal’ een vlag die de lading niet of maar ten dele dekt.

Na deze workshop weet u hoe u de HMA binnen de eigen praktijk kunt inzetten als onderdeel van de intake.

GEGEVENS MASTERCLASS

Datum:            23 juni 2023, 13:00 uur

Locatie:           ’t Ampt van Nijkerk (Golden Tulip), Berencamperweg 4, Nijkerk

Kosten:           € 75,00 excl. BTW, Na aanmelding ontvangt u een factuur. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van betaling. Restitutie bij afmelding is na de bevestiging helaas niet mogelijk.

Accreditatie:   NWP (1,5 punt licentie NatuurGeneeskunde), MBOG (3,5 punt Algemeen Orthomoleculair

Extra mogelijkheid: Het is uiteraard mogelijk een HMA van uzelf of een client aan te vragen en de uitslag tijdens de masterclass te bespreken.