Wie zijn we

De mensen achter Biocoherence Nederland

Inhoudelijke ervaring, servicegerichtheid en technologie onder één dak

SAMENHANG TUSSEN WETENSCHAP, TECHNOLOGIE EN GEZONDHEID

Jan Pieter van der Lugt

Jan Pieter van der Lugt (1964) heeft een universitaire achtergrond in de Biotechnologie en Biochemie aan de TU Delft en RU Utrecht. Na een MBA opleiding in Utrecht promoveerde hij vervolgens aan de TU Delft bij de faculteiten Biochemie en Organische Chemie.
Hij heeft een jarenlange wetenschappelijke onderzoekscarrière bij TNO achter de rug, waarvan de laatste 12 jaren in commerciële en managementfuncties. Van 2011 tot 2015 was hij Innovatie directeur bij TNO Voeding. In die periode werd de voorliefde voor gezondheid en persoonlijke voeding geboren. Daarna was het tijd om zich te meer focussen op de toepassingen voor persoonlijke gezondheid bij Biocoherence Nederland. Hij gebruikt zijn jarenlange ervaring en inhoudelijk kennis om persoonlijke gezondheid als SaaS platform te vertalen naar professionele support voor therapeuten, artsen en coaches die werkzaam zijn in het serieuze wetenschappelijke deel van de complementaire zorg..

JP van der Lugt

Wim Gelderblom

GEZONDHEID IN VERBINDING

Wim Gelderblom

Wim Gelderblom (1960) heeft een passie voor Complementaire Geneeskunde. Hij behaalde in 1986 zijn diploma aan de Nederlandse Academie voor Natuurgeneeskunde.
Via verschillende specialisaties in the orthomoleculaire therapie en KPNI introduceerde hij de “Nutritional Balancing (HMA) en de HRV analyse in Nederland. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diagnostische en therapeutische werkwijzen volgens een uniek systeemconcept waarin “Samenhang” een kernbegrip is. Dit concept is gebaseerde op het wetenschappelijke procesgerichte systeem model “Biomatrix” (Prof. em. György Járos). Onder de naam ‘Regulatie Diagnostiek’ wordt dit model toegepast voor de complementaire gezondheidszorg en door Biocoherence Nederland aangeboden als support platform (Digitale vragenlijsten, geavanceerde analyses en inhoudelijke support). Wim is tevens (gast)spreker op verschillende workshops en cursussen en docent “Regulatie Diagnostiek”.

TECHNOLOGIE VERBINDEN AAN MENSEN

Melvin Oomes

Melvin Oomes (1989) heeft veel ervaring opgebouwd in digitaliseringsprojecten voor de reisbranche. Hij studeerde bedrijfskunde in Utrecht en heeft na het behalen van zijn Bachelordiploma zich toegespitst op digitalisering. Iets waar veel bedrijven en zelfs branches hulp bij kunnen gebruiken en ook zeer bij gebaat zijn.
Melvin heeft op verschillende plekken in de wereld gewoond. Dit leerde hem anders te kijken naar bedrijfskunde en sneller kwaliteit en waarde in teams te herkennen. Hij is verantwoordelijk als Product owner voor de aansturing van het ICT development en ontwikkelteam. Door de kennis en kwaliteit van Biocoherence beschikbaar te maken in het Platform kunnen professionals een hogere kwaliteit leveren en multidisciplinair werken. Hij stuurt een ontwikkelteam aan met verschillende developers.

Gyorgy

VERBINDING TUSSEN DE VERSCHILLENDE LAGEN VAN LEVEN OP AARDE

György Járos

György Járos (1940) studeerde Electronics Engineering voordat hij Fysiologie ging studeren aan de Universiteit van Pretoria, Zuid-Afrika, waar hij promoveerde in het vakgebied. Na een postdoc periode bij Arthur Guyton aan de Universiteit van Mississippi, werd hij benoemd tot professor en hoofd van Biomedical Engineering aan de Universiteit van Kaapstad, waar hij 15 jaar verbleef. Geïnspireerd door het systeemdenken van Dr. Guyton en door het enthousiasme van Anacreon Cloete over levende systemen, richtte hij een groep op bestaande uit doctoraalstudenten uit verschillende vakgebieden, variërend van biologie, via psychologie, bedrijfswetenschappen tot muziektheorie. Samen ontwikkelden ze een proces gebaseerde, organische theorie van levende systemen, de Biomatrix-theorie, met als hoofddoel het bestuderen van de interactie van levende processen op alle niveaus van het leven. De theorie heeft belangrijke implicaties voor een geïntegreerde gezondheidsaanpak. Hij woont momenteel in Newcastle, Australië.