Supplementen

Een groot voordeel van de haaranalyse is dat de uitslag gebruikt kan worden door artsen en therapeuten in de beoordeling van metabole dysfuncties in het lichaam voordat de symptomen echt zichtbaar zijn. Uiteindelijk zal een inbalans in de mineralen huishouding zichtbaar zijn in bloed serum niveaus, maar dat is vaak erg laat, en pas het geval wanneer er echt klachten optreden.  Een mineraal haaranalyse geeft ons daarom de mogelijkheid om de inbalans te meten voordat de klachten zichtbaar zijn. Door vroegtijdig in te grijpen met op maat toegesneden supplementen kan met nutritioneel herstel worden begonnen voordat het lichaam echt klachten begint te ondervinden.

Het rapport heeft een specifiek op maat gesneden advies hoe hiermee kan worden gestart. Speciaal ontwikkelde supplementen zijn hiervoor beschikbaar om deze therapie effectief te ondersteunen. In de praktijk zal een cliënt de supplementen circa 3 maanden gebruiken. Daarna vindt een tweede haaranalyse plaats om te voortgang van de therapie te bepalen. Cliënten blijken deze voortgangsanalyse zeer te waarderen omdat op basis van deze uitslag goed te zien is welke ontwikkelingen er hebben plaatsgevonden.  Tevens biedt de tweede analyse en de rapportage inzicht of en op welke manier er een eventuele bijstelling in het programma dient plaats te vinden.

 

Biomore is de naam waaronder Biocoherence Nederland sinds 2006 aan gezondheidstherapeuten een hoge kwaliteit gespecialiseerde formules vitamine- en mineraalsupplementen levert. Deze producten worden gebruikt om de mineraalbalans in het lichaam te herstellen.

Biomore biedt een serie producten aan die op cellulair niveau de energiehuishouding, rekening houdend met de biochemische verschillen van de oxidatie types, weer op orde brengen.  Biocoherence Nederland biedt deze producten aan aan cliënten die gebruik maken van de resultaten die zijn verkregen uit de mineraal Haaranalyse.

Alle grondstoffen die in de formuleringen worden gebruikt zijn op zuiverheid gecontroleerd met officiële analyse certificaten. Deze certificaten verzekeren ons dat alle producten de juiste doseringen bevatten en voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Gecertificeerde kruidenextracten worden gebruikt waardoor de farmacologisch actieve componenten aanwezig zijn. De weefselextracten, afkomstig uit de USA en Argentinië, zijn van dierlijke oorsprong die voldoen aan de door de overheid gestelde standaarden. De producten worden alleen gekocht bij leveranciers die voldoen aan FDA geïnspecteerde productiefaciliteiten. De supplementen zijn vrij van mais, gluten, soja, tarwe, lactose en gist.