Biomore supplementen

Effectieve supplementen met toegevoegde waarde voor het lichaam

Supplementen

Biocoherence Nederland stelt hoge eisen aan de kwaliteit en werkzaamheid van supplementen die worden verkocht. We zijn kritisch op producten die relatief lage concentraties werkzame stof bevatten, omdat deze lang niet altijd bijdragen aan de gewenste effecten die we trachten te bereiken. Deze producten worden vaak verkocht door drogisterijen en winkelketen aan het algemene publiek. We letten sterk op de gekozen formulering en werken dus daarom vaak met biologisch actieve verbindingen of afgeleiden daarvan. De producten die we aanbieden worden bij voorkeur voorgeschreven door gezondheidsprofessionals die ook de benodigde begeleiding kunnen bieden.

PRODUCTEN MET EEN UNIEKE WERKING EN HOGE KWALITEIT

Verschillende productlijnen voor elke toepassing

Voor de producten die behoren bij de Haar Mineraal Analyse zijn we de Europese distributeur van Endo-Met in de USA. In Europa brengen we deze producen op de markt onder het Endo-met label. In Nederland brengen we deze producten op de markt onder de naam Biomore.

We zijn de exclusieve distributeur van een bijzondere vorm Fulvinezuur. Het fulvinezuur dat wij aanbieden is vanwege een uniek gepatenteerd productieproces 100% schoon van zware metalen. Fulvinezuur wordt probleemloos door het lichaam verdragen. Het bevordert de opname van voedingssupplementen, helpt zware metalen af te voeren en ondersteunt de afweer van het lichaam.

PRODUCTEN MET ZEER HOGE BIOBESCHIKBAARHEID

Snelle biologische respons

We zijn de exclusieve distributeur van Bio-GABA. GABA Het is een natuurlijke vorm van Gamma-aminoboterzuur (de synthetische vorm passeert de bloed – hersenbarrière niet!) geproduceerd door Lactobacillus hilgardii (een bacterie die groenten fermenteert). Dit aminozuur functioneert in de hersenen als neurotransmitter.

We zijn de exclusieve distributeur van Magnesiumbicarbonaat in Europa. Met concentraties van 35-50 gram / liter zijn we in staat mensen voldoende Magnesium te laten opnemen zonder dat hierbij diarree ontstaat. De bicarbonaat vorm zorgt voor een superieure opname door het lichaam, waarbij ook de bloed pH wordt verbeterd.

PRODUCTLIJN VOOR HET VERTERINGSSTELSEL

Breng de darm tot rust en verbeter de opname van ingrediënten

We zijn distributeur van Houston Enzymes producten in Europa. We hebben bewust voor deze portfolio gekozen vanwege de superieure samenstelling van de producten en de effectiviteit die wordt behaald. De portfolio bevat een verschillend aantal uitgebalanceerde enzymen voor de ondersteuning van de vertering van eiwitten, koolhydraten, vetten en fenolen in de dunne darm.

VERGROOT UW KENNIS OVER DE 5 REGULATIE PROCESSEN

Workshops, intervisie en opleidingen

Wij verzorgen regelmatig workshops, masterclasses en opleidingen. Veel van deze kennis wordt overgedragen tijdens de intervisies van gezondheidsprofessionals die gebruik maken van het platform “MyHealth”.

We hebben een groot aanbod van supplementen die goed passen bij uw praktijk. Vraag ons naar de inkoopmogelijkheden die bij u en uw praktijk passen.