We ondersteunen u in gezondheidsbevordering en ziektepreventie met geavanceerde metingen en interventies. We gebruiken hierbij de laatste wetenschappelijke inzichten in een integrale en persoonlijke aanpak. We ondersteunen u in de ontwikkeling en het onderhouden van een gezonde en vitale levensstijl.

Kantoor: Planetenveld 23, 3893 GE, Zeewolde, Nederland.
Telefoon: +31 6 21100117
E-mail: info(at)biocoherence.eu

Kamer van Koophandel:32117431
BTW number: NL 8169.05.605.B01

ING Bank NV, Postbus 1800, 1000 BV Amsterdam
IBAN nummer: NL68 INGB 065 1166 101 BIC code: INGBNL2A

Veel gestelde vragen
Welke betaalmethoden accepteert u?
We accepteren de volgende betaalmethoden: IDEAL,  Mastercard, Visa, AMEX en PayPal.
Wanneer wordt het geld bij mij afgeschreven?
De betaling vindt direct plaats na autorisatie van de payment provider.
Hoe weet ik dat mijn bestelling goed is geplaatst?
Na het afronden van de bestelling ontvangt u automatisch een email met de bevestiging van uw bestelling. Bewaar deze email met het referentienummer voor het geval u later vragen heeft. Zodra uw order door ons wordt afgerond ontvangt u van ons hiervan per email ook een bevestiging. Als u producten heeft gekocht die gedownload kunnen worden, dan zijn die producten zichtbaar in uw account-pagina, en via een hyperlink in de bevestigingsmail.
Ik heb geen bevestiging per email ontvangen?
Stuur ons dan een email, en dan zoeken we uit of we de bestelling wel hebben ontvangen, en welk email adres u heeft ingevuld. Bevestigingsmails worden namelijk volledig automatisch afgehandeld. Controleer ook uw email box of uw spam filter onze email daarin heeft geplaatst. Wees ook zeer zorgvuldig bij het invullen van uw betaalgegevens en afleveradres; de betaling kan namelijk worden geblokkeerd bij onjuiste gegevens invoer.
Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verwerkt?
We streven ernaar de bestelling zo snel mogelijk af te handelen omdat we weten dat u met spanning wacht op de levering. Hou voor de zekerheid echter een marge van 2-3 dagen aan.
Hoe lang duurt het voordat een haaranalyse wordt gerapporteerd?
BIOCOHERENCE verzamelt de enveloppen die door therapeuten worden ingestuurd naar het aangegeven adres in Nederland (Planetenveld 23, 3893 GE, Zeewolde). We versturen de verzamelde enveloppen 2 maal per week naar de USA. De laboratoriumanalyse duurt gewoonlijk 2-3 dagen. Een extra test is soms nodig bij een afwijkende uitslag. Gemiddeld gesproken kunt u de resultaten 7-10 dagen nadat de monsters zijn verstuurd, op uw privé pagina op deze website bekijken en downloaden. U ontvangt hierover bericht. 
 
U heeft uw vraag niet gevonden? 
Veel gestelde vragen
 

Benader ons via e-mail

(voor therapeuten / bedrijfsleven)
Ik heb de privacy voorwaarden gelezen en geef Biocoherence toestemming tot het verwerken van mijn gegevens.
reCAPTCHA is required.