Haar Mineraal Analyse

Laboratoriumanalyse van hoge kwaliteit die een totaalbeeld geeft
over in de interne fysiologische processen op celniveau

Haar Mineraal Analyse

Haar bevat, net als elk ander lichaamsweefsel, mineralen die worden opgeslagen als het haar groeit. Alhoewel haar dood weefsel lijkt, blijven de mineralen aanwezig als het haar groeit. Een haarmonster dat wordt afgeknipt vlak bij de hoofdhuid, bevat informatie over de minerale huishouding van de afgelopen 3 maanden, afhankelijk van de groeisnelheid van het haar.

VERKRIJG EEN TOTAAL BEELD OVER DE GEZONDHEID VAN EEN PERSOON

Haar Mineraal Analyse

Een haar mineraal analyse is een screening van 20 mineralen en toxische metalen in het haar. Het is een bepaling die niet-invasief, relatief goedkoop en erg nauwkeurig is. Door het gebruik van deze “minerale blueprint” van de interne fysiologische processen van het lichaam, kan een heel helder inzicht worden verkregen in metabole processen, de energieniveau’s in de cellen, suiker en koolhydraatintolerantie, de mate van stress, het immuunsysteem en de activiteit van de bijnieren. De analyse wordt daarom gebruikt om het advies te vereenvoudigen voor de juiste interventie met voedingssupplementen en/of dieet aanpassingen.

De haar mineraal analyse wordt beschouwd als de standaard test die wereldwijd wordt gebruikt voor de biologische monitoring van sporenelementen, mineralen en zware metalen in mensen en dieren. Deze analyse wordt ook gebruikt bij het bepalen van mineralen in gesteentes en grond.

Haar mineraal analyse

HAARMONSTERS NIET WASSEN VOOR DE ANALYSE

Analyse van hoge kwaliteit

De haarmineraal analyse die wij bieden is van uitzonderlijk hoge kwaliteit.

We gebruiken één van de laboratoria die de haarmonsters niet chemisch wassen voor de analyse. De praktijk leert namelijk dat hiermee elementen in en van het haar worden weggespoeld. Hierdoor worden onnauwkeurige resultaten verkregen. In 2001 is hierover een publicatie verschenen in the Journal of the AMA. De twee laboratoria die de haarmonsters niet chemisch wasten lieten de beste resultaten in de vergelijkende test zien.

Ons laboratorium maakt gebruik van kwaliteitsprocedures. Deze omvatten het gebruik van controles bij de start, gedurende de analyse en aan het einde van de analyse. Het laboratorium voert een tweede analyse uit van het haarmonster als er analyseresultaten worden verkregen die niet worden verwacht, en er waarden worden gevonden die ver buiten de normale range liggen. Het is daarom belangrijk dat er voldoende materiaal wordt opgestuurd.

De resultaten worden weergegeven in goed leesbare overzichten. Dit biedt de therapeut en de cliënt een groot gebruikersgemak. Het overzicht bevat de mineraal-hoeveelheden, belangrijke verhoudingen en de oxidatie-snelheid, oftewel de verbrandingssnelheid.

DOWNLOAD RAPPORT VOORBEELD VAN HAAR MINERAAL ANALYSE

Uitgebreide interpretatie

We bieden voornamelijk de haar mineraal analyse aan met de daarbij behorende uitgebreide interpretatie van 15-20 pagina’s die de belangrijke mineraal niveaus, en de verhoudingen weergeeft. Deze informatie omvat tevens een uitleg over de metabole snelheid, energie niveaus, suiker- en koolhydraatgevoeligheid, het immuunsysteem, de bijnier en schildklier status, metabole trends en basis dieet adviezen. Tevens bevat de rapportage een advies voor het gebruik van speciaal ontwikkelde supplementen die de metabole processen in het lichaam weer in balans kunnen brengen.

Een therapeut ontvangt een uitgebreide rapportage en wordt u door ons getraind.

Een consument ontvangt een begrijpbaar rapport met een video toelichting.

Vraag de Haar Mineraal Analyse eenvoudig aan

De haar mineraal analyse kan worden aangevraagd door therapeuten die wanneer ze bij ons zijn geregistreerd, deze analyse via onze webshop kunnen bestellen. Binnen 2 weken ontvangt u een uitgebreid rapport.

De haar mineraal analyse kan ook worden aangevraagd door consumenten die actief bezig zijn met hun gezondheid en vitaliteit en niet onder behandeling zijn van een therapeut. De rapportage is in een eenvoudige taal geschreven. Het rapport bevat een voorlopig supplementen-advies; we kennen immers uw achtergrond niet. Onze therapeuten kunnen dit uiteraard wel als ze meer gegevens van u hebben..