Fulvinezuur Drank

(4 klant reviews)

 22,28 71,51 excl. BTW

Fulvinezuur is een natuurlijke stof en onderdeel van de zogenaamde “Humuszuren” (zuren die vrij komen bij de compostering van plantaardig materiaal). Het heeft een enorme bindingscapaciteit waardoor het in de vrije natuur nergens meer ter wereld schoon te winnen is. Het fulvinezuur dat wij aanbieden is vanwege een uniek gepatenteerd productieproces 100% schoon van zware metalen en pesticiden.

Fulvinezuur wordt probleemloos door het lichaam verdragen. Het bevordert de opname van voedingssupplementen, en helpt zware metalen en ander ongewenste deeltjes en verbindingen af te voeren.

LET OP: Verbeterde formule. Lichter van kleur en verbeterde smaak!

Productnummer: 245 - 247 Categorieën: , ,

Omschrijving

Fulvinezuur is de grote transporteur van allerlei verbindingen in ons lichaam. Het wordt opgenomen in de cellen van planten, dieren en mensen en brengt voedingsstoffen naar precies de juiste cellen. Fulvinezuur kan door haar unieke eigenschappen iedere cel binnendringen. Zodra de voedingsstoffen zijn afgeleverd, brengt fulvinezuur eventueel aanwezige toxines (zware metalen en pesticiden) in de cellen weer naar buiten.

Deze fulvinezuur is 100% zuiver!

Fulvinezuur dat op natuurlijke wijze wordt gewonnen is altijd vervuild met zware metalen, pesticiden en herbiciden. Dit komt door de zeer actieve groepen in deze verbinding die deze stoffen zeer goed aan zich binden. Het fulvinezuur dat wij aanbieden is vanwege een uniek gepatenteerd productieproces 100% schoon van zware metalen en pesticiden en heeft een constante kwaliteit. Fulvinezuur wordt gebruikt in een groot aantal medische, cosmetische en voedingstoepassingen voor mensen en dieren. Het bevordert de opname van voedingssupplementen, en helpt zware metalen en andere ongewenste stoffen, verbindingen en deeltjes af te voeren.

Zeer effectief

Dit zuivere product is zeer effectief, en soms krijgen mensen last van een beetje hoofdpijn. Dit is echter een goed teken! Het lichaam start dan met de ontgifting van toxines en metalen uit het weefsel, die via het bloed in de urine worden uitgescheiden. Verlaag dan de dosering een paar dagen als u er erg last van heeft.

Ingredienten:
Fulvinezuur

15 ml bevat:
Fulvinezuur 15 ml (4-5%), Selenium 150 ug, Zink 1,83 mg, Stevia 4,2 mg.

Gebruik:
Goed schudden voor gebruik. Schenk 15 ml (2 dopjes) in een fles van 1 liter water of een andere koude drank *. Drink ca. 200 cc elke 3 uur gedurende de dag. Herhaal dagelijks, 500 ml is dan voldoende voor 1 maand. Voorgeschreven dosering niet zonder overleg overschrijden.
(* of; 6-10 ml/dag bij een lichaamsgewicht van < 50 kg en 12-15 ml/dag bij een lichaamsgewicht van > 50 kg).

Veiligheid: Een lichte hoofdpijn kan ontstaan in de eerste week van gebruik, of diarree bij gebruik van alcohol. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de aanwezige ingrediënten.

NIET IN ONVERDUNDE VORM DRINKEN!

Raadpleeg voor gebruik uw therapeut in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Vrij van:
Lactose, eieren, vis, pinda’s, schelpdieren, noten, tarwe, soja, gist, gluten, suiker, rijst, conserveermiddelen, synthetische zoetstoffen.

Bij voorkeur op een koele, droge en donkere plaats bewaren.
Buiten bereik van kinderen houden.
Volg de inname voorschriften.

Inhoud: 500 ml of 1000 ml.

4 beoordelingen voor Fulvinezuur Drank

 1. Nederlands

  Aline van W.

  Wat een enorm goed product is dit zeg!

  Onze zoon had was gebeten door een teek, en begon de rechterkant van zijn gezicht slap te hangen. Helaas zet de dokter je dan aan antibiotica omdat Lyme wordt geconstateerd, waarvan je eigenlijk al weet dat dit niet zal helpen omdat deze infectie intracellulair is.
  Een kennis van ons raadde dit product aan. We waren kritisch, maar na 2 dagen sloeg dat om. Zijn gezicht kreeg de oude vorm weer terug. Binnen 9 dagen was de verslapping voor 80% weg! Na een maand keurig elke dag een paar glazen verdunde fulvinezuur konden we stellen dat de effecten van de tekenbeet waren verdwenen.
  We hebben dit product nu altijd in onze kast staan, en gebruiken het nu preventief om de weerstand op peil te houden.

 2. Nederlands

  Ton Smits

  Ik ben Fulvinezuur gaan gebruiken naast mijn andere dagelijkse reinigingsprocedure vlgs Dr. Wilson. Tot mijn grote verrassing zag ik in mijn recente HTMA herhaal test de aanwezigheid van nikkel welk blijkbaar diep in weefsels verstopt zat. Wat andere producten (nog) niet voor elkaar krijgen lukt dus met Fulvinezuur van Biocoherence wel! Uitstekend product ook voor kinderen!

 3. Nederlands

  Leonie de Jong

  Sinds ik Fulvinezuur drink heb ik geen last meer van een stram en stijf gevoel in mijn gewrichten. Met name in de ochtend had ik daar sinds een aantal jaar last van. Maar nu ik Fulvinezuur drink, spring ik zonder klachten zo uit mijn bed! Ik adviseer ook mijn cliënten die ik help bij het candidadieet om Fulvinezuur te drinken zodat de afvalstoffen meteen afgevoerd worden.

 4. Nederlands

  Eisse Drewes

  Fulvinezuur, wat een fantastisch produkt. Enige maanden geleden heb ik een antibioticakuur gebruikt i.v.m. een infectie na een hondenbeet. Mijn ervaring met een breedspectrum AB is dat het erg schadelijk is voor de darmflora. Er kan dan gemakkelijk een candida infectie ontstaan. Ik heb tijdens en na de AB kuur dagelijks fulvinezuur gebruikt, tot ongeveer een maand na het stoppen van de AB. Hierna heb ik mijn ontlasting laten onderzoeken op Candida, en wat blijkt? Geheel schoon, zonder een spoor van schimmels en gisten.
  Ik gebruik nu dagelijks de helft van de aanbevolen dosering als onderhoud.
  Dank, mensen van Biocoherence, voor dit bijzondere produkt.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (4)

Een review toevoegen