Magnesium (glycinaat/malaat)

 15,97 excl. BTW

Magnesium is een belangrijk mineraal. Het is belangrijk voor een normale spierwerking,  is goed voor de gemoedstoestand, leerprestaties en het concentratievermogen. Magnesium draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Magnesium is betrokken bij meer dan 300 enzymatische reacties in het lichaam.

Omschrijving

Magnesium is een belangrijk mineraal. Het is belangrijk voor een normale spierwerking,  is goed voor de gemoedstoestand, leerprestaties en het concentratievermogen. Magnesium draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Magnesium is betrokken bij meer dan 300 enzymatische reacties in het lichaam.  Magnesium komt in bijna alle voedingsmiddelen voor maar het gehalte Magnesium verschilt per voedingsmiddel.

Magnesium (glycinaat/malaat) is een goed opneembare vorm van magnesium die geen extra spijsverteringsactiviteit vereist om opgenomen te worden.

Ingrediënten:
Microkristallijn cellulose, croscarmellose natrium, vegetarisch magnesiumstearaat, vegetarisch stearinezuur, silica (antiklontermiddel), film coating (hypromellose, glycerine en hydroxypropylcellulose).

Samenstelling per tablet:
Magnesium(bisglycinaat en malaat) 133 mg (35% RI).
RI= Europese Retentie Inname

Gebruik: Tenzij anders voorgeschreven door uw therapeut 2x daags 1 capsule innemen voor of tijdens de maaltijd. Voorgeschreven dosering niet overschrijden.
Magnesium is niet geschikt voor kinderen t/m de leeftijd van 3 jaar. Raadpleeg voor gebruik uw therapeut in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een geavanceerde voeding.

Gegarandeerd vrij van:
Gist, gluten, lactose, eieren, vis, pinda, schaaldieren, soja, noten, tarwe, maïs, rijst, suiker, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Inhoud: 90 tabletten.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Show only reviews in Nederlands (0)

Wees de eerste om “Magnesium (glycinaat/malaat)” te reviewen

Misschien vindt u deze ook leuk…