Toelichting op rapportage van analyses

 49,00 excl. BTW

Alhoewel onze analyses  op een consument-vriendelijke manier wordt gerapporteerd, kunnen we ons voorstellen dat de uitslag bij u een aantal vragen oproept.

We bieden u daarom de mogelijkheid om een toelichting op de rapportage van analyses te krijgen. We bestuderen de uitslag dan grondig en u kunt al uw vragen kwijt bij onze specialist! Hierna kunt u zelf bepalen op welke wijze u eventuele vervolgstappen zet.

Nadat u dit product heeft besteld en de rapportage van de analyse klaar is, kunt u een afspraak maken met onze specialist op onze website (zie top menu). Voordat de Zoom meeting begint ontvangt een link om de meeting binnen te komen.

 

Let op:

De toelichting wordt met korting aangeboden aan consumenten die een lidmaatschap hebben bij Biocoherence. Als u een Zilveren Lidmaatschap heeft ontvangt u € 20 korting op deze toelichting. Met een Gouden Lidmaatschap ontvangt u de toelichting gratis. In beide gevallen dient u niet dit product niet te kopen, maar ziet u in het productoverzicht de voor u mogelijke bestelling!

Productnummer: 010103a Categorieën: ,

Omschrijving

Een toelichting op rapportage van analyses is mogelijk!

Wij rapporteren onze analyses  op een consument-vriendelijke manier maar we kunnen we ons voorstellen dat de uitslag bij u een aantal vragen oproept.

We bieden u daarom de mogelijkheid als consument om een toelichting op onze rapportage te krijgen. We bestuderen de uitslag dan grondig en u kunt al uw vragen kwijt bij onze specialist! Hierna kunt u zelf bepalen op welke wijze u eventuele vervolgstappen zet.

Analyses die vaak worden toegelicht zijn de Haar Mineraal Analyse, de HRV analyse en de 24 uurs Jodium analyse.

Nadat u dit product heeft besteld en de rapportage van de analyse klaar is, kunt u een afspraak maken met onze specialist op onze website (zie top menu). Voordat de Zoom meeting begint ontvangt een link om de meeting binnen te komen.

 

Let op:

De toelichting wordt met korting aangeboden aan consumenten die een lidmaatschap hebben bij Biocoherence. Als u een Zilveren Lidmaatschap heeft ontvangt u € 20 korting op deze toelichting. Met een Gouden Lidmaatschap ontvangt u de toelichting gratis. In beide gevallen dient u niet dit product niet te kopen, maar ziet u als u ingelogd bent, in het productoverzicht de voor u mogelijke keuze voor de bestelling!

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Wees de eerste om “Toelichting op rapportage van analyses” te reviewen

Misschien vindt u deze ook leuk…