Vitamine D3 – 3000 IU

 18,10 excl. BTW

Vitamine D3 draagt bij tot het normaal gebruik van Calcium en Fosfor door het lichaam, verhoogt de opname van kalk in de botten, heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces, helpt het immuunsysteem en het helpt om de risico’s van vallen te verminderen in verband met houdingsstabiliteit en spierzwakte. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen vanaf 60 jaar.

Productnummer: 631 Categorieën: ,

Omschrijving

Vitamine D3 kan worden gesynthetiseerd door mensen in de huid bij blootstelling aan ultraviolet-B (UVB) straling van zonlicht. Maar, als gevolg van het winterseizoen, de weersomstandigheden, en zonnebrandcrème, kan het vermogen van het lichaam om een optimale vitamine D-niveaus te produceren worden geremd. Deze factoren wijzen op het belang van het nemen van een dagelijkse vitamine D-supplement.

Vitamine D3 draagt bij tot het normaal gebruik van Calcium en Fosfor door het lichaam, verhoogt de opname van kalk in de botten, heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces, helpt het immuunsysteem en het helpt om de risico’s van vallen te verminderen in verband met houdingsstabiliteit en spierzwakte. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen vanaf 60 jaar. De huidige ADH is 600 IU. Door de wijdverspreide vitamine D deficiëntie hebben vooraanstaande voedingswetenschappers opgeroepen Amerikanen hun inname van vitamine D verhogen tot 1000 IU per dag en hoger. Wij adviseren bij gezonde volwassenen elke dag minstens 2.000 IE vitamine D. Het doel van het nemen van een vitamine D-supplement is om een optimale 25-hydroxy vitamine D niveau in het bloed van tussen 50-80 ng/ml te bereiken.

Ingrediënten: Capsule (glycerol, gemodificeerd zetmeel, geleermiddel: carrageen), zonnebloemzaadolie, vitamine D3 (vitamine D3, antioxidant: dl alpha tocopherol)

Samenstelling per capsule: Vitamine D3 (als cholecalciferol) 3000 IE, 75 mcg (1500% RI) RI = Europese Retentie-inname.

Gebruik: Tenzij anders voorgeschreven door uw therapeut 1x daags 1 softgel tijdens de maaltijd. Aangegeven dosis niet overschrijden. Vitamine D3 is niet geschikt voor gebruik door kinderen t/m de leeftijd van 10 jaar.

Raadpleeg voor gebruik uw therapeut in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. LET OP: wanneer meer dan 2000 IU/dag wordt gebruikt dient periodiek een 25(OH)Vit D bloedtest plaats te vinden. Niet gebruiken bij hoge calcium-bloedwaarden.

Gegarandeerd vrij van: Gist, gluten, lactose, eieren, vis, pinda, schaaldieren, soja, noten, tarwe, maïs, rijst, suiker, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een geavanceerde voeding.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Buiten bereik van kinderen houden.

Inhoud: 120 capsules.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Wees de eerste om “Vitamine D3 – 3000 IU” te reviewen