Speekseltest Stress Profiel Plus

 111,52 excl. BTW

De Stressprofiel Plus Speekseltest wordt gebruikt om de stressbelasting te bepalen. Als het lichaam teveel of te weinig van het stresshormoon cortisol of zijn tegenhanger DHEA aanmaakt, kunnen er klachten ontstaan, zoals vermoeidheid of uitputting, concentratieproblemen, wisselende stemmingen, depressie. De uitslagen dienen als basis voor een individuele therapie en moeten met een arts of therapeut worden besproken.

Productnummer: 919 Categorieën: ,

Omschrijving

De Speekseltest Stress profiel Plus biedt in vergelijking met de bepaling vanuit bloed talrijke voordelen: De monsterafname is niet-invasief, pijnloos en kan op ieder gewenst tijdstip en op iedere plek plaatsvinden. De hormoonbepaling uit speeksel (Saliva) is bijzonder zinvol omdat het beoogde vrije, biologisch actieve deel van de hormonen wordt bepaald.

De Stressprofiel Plus Speekseltest van Medivere meet hoeveel stresshormonen het lichaam aanmaakt. De test analyseert het speeksel op de aanwezigheid van cortisol en DHEA: twee hormonen die een belangrijke rol spelen in het omgaan met stress. Als de onderlinge verhouding van deze hormonen uit balans is, kan dat klachten veroorzaken. De speekseltest wijst uit of er sprake is van een hormonale disbalans.

Het uitvoeren van de test is heel eenvoudig. U neemt gedurende de dag enkele malen wat speeksel bij uzelf af. Deze monsters stuurt u vervolgens op naar een gecertificeerd laboratorium. De uitslag kan online opgevraagd worden. De Stressprofiel Plus Speekseltest van Medivere is uitsluitend bedoeld voor volwassenen. De uitslagen dienen als basis voor een individuele therapie en moeten met een arts of therapeut worden besproken.

Lees voor gebruik van de test eerst de handleiding en check of de inhoud van het testpakket compleet is.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Speekseltest Stress Profiel Plus” te reviewen