HRV Lifestyle Analyse

 136,00 193,33 excl. BTW

Deze meting wordt uitgevoerd met behulp van een app op uw mobiele telefoon.

Voordat u dit product bestelt, hebben we nog aanvullende informatie nodig. U dient het formulier in de productbeschrijving in te vullen (Scroll naar beneden). 

Na het afronden van de bestelling, ontvangt een bevestigings-email van uw bestelling. De instructie documenten kunt u hieronder  in de tab “Handleiding” vinden en downloaden.  U krijgt deze ook per email gestuurd.

 

Productnummer: 797 Categorieën: ,

Omschrijving

De HRV Lifestyle analyse wordt uitgevoerd met de Bodyguard Life en uw Smart Phone (u moet hiervoor een app downloaden). Deze HRV meter wordt door u gehuurd en na gebruik teruggestuurd naar Biocoherence Nederland met aangetekende post. Wij halen de data uit de meter en verzorgen de rapportage via email aan u of of therapeut / coach. U ontvangt bericht van ons wanneer deze rapportage is geplaatst.

Let Op: Wees voorzichtig met de meter tijdens gebruik. U bent verantwoordelijk voor aangebrachte schade. Lees ook onze Leveringsvoorwaarden.

Voordat u de HRV meting bestelt, hebben we nog aanvullende informatie nodig. U dient het formulier in de productbeschrijving in te vullen (Scroll naar beneden).

Een standaard meting bevat normaal gesproken 2 werkdagen en 1 vrije dag. Vaak start de HRV meting dan ook op zondagmorgen en vindt dan plaats tot woensdagmorgen. We programmeren deze gegevens in de meter, het is dus erg belangrijk dat u zich aan deze dagen houdt! Kies een meetperiode die meer dan 10 dagen na de besteldatum ligt, zodat vertraging door de postbezorging geen problemen oplevert! Bestelt u de HRV meting als consument, dan lichten wij de HRV Lifestyle analyse aan u toe in een (skype) consult van 20 minuten. Houdt u rekening met deze kosten. U kunt het (skype)consult hier bestellen, afhankelijk van het abonnement wat u bij ons heeft.

 

Consument Informatie HRV Lifestyle Analyse

Indien ja, sturen we nikkelvrije elektroden mee
Deze data en de resulaten worden ook aan de coach / therapeut / trainer / arts gerapporteerd
Ik heb de privacy voorwaarden gelezen en geef Biocoherence toestemming tot het verwerken van mijn gegevens.
reCAPTCHA is required.

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Wees de eerste om “HRV Lifestyle Analyse” te reviewen