Zyme Prime

 39,00 excl. BTW

Zyme Prime is effectief bij het verbeteren van de afbraak van complexe koolhydraten, triglyceridevetten, zetmelen en eiwitten

  • Ondersteunt de vertering van koolhydraten en vetten
  • Helpt gasvorming en een opgeblazen gevoel veroorzaakt door zetmeel in groenten, zuivelproducten, bonen en granen
  • Bevat lactase voor lactose-intolerantie
  • Biedt milde hulp voor eiwitten
  • Neigt tot stevige ontlasting
Productnummer: 164 Categorieën: , ,

Omschrijving

Zyme Prime is een combinatie van 9 enzymenblends in hoge concentratie. Deze enzymen zijn effectief bij het verbeteren van de afbraak van complexe koolhydraten, triglyceridevetten, zetmelen en eiwitten. Hoewel de afbraak van eiwitten niet zo krachtig is als AFP Peptizyde, blinkt Zyme Prime uit in de afbraak van koolhydraten. Dit resulteert in minder opgeblazen gevoel en gasproductie, en helpt ook bij bepaalde voedselproblemen, zoals lactose-intolerantie. Resultaten kunnen zijn: stevigere en meer gevormde ontlasting.

Er werd enige verbetering opgemerkt bij het verdragen van polyfenolische voedingsmiddelen. Zyme Prime bleek vaak de gewichtstoename te verhogen bij kinderen die onder de maat waren, mogelijk door een grotere biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen.

Contra-indicaties bij Enzyme Supplementatie

Dit product is mogelijk niet geschikt voor mensen met een bekende allergie voor Aspergillus-enzymeiwitten, hoewel niet-specifieke schimmelallergieën het gebruik van schimmelenzymen niet noodzakelijk uitsluiten. Raadpleeg uw arts voor verder advies en wees voorzichtig. Degenen met bekende anafylactische allergische reacties op schimmeleiwitten mogen GEEN schimmel-afgeleide enzymen inslikken.

Welk product is beter, Zyme Prime or ZyCarb?

Er is niet één “beste” product voor iedereen. Kies het product op basis van uw individuele behoeften op basis van de productbeschrijving. Als constipatie bijvoorbeeld een probleem is, kiest u ZyCarb in plaats van Zyme Prime.

Zal het gebruik van enzymen ervoor zorgen dat mijn alvleesklier stopt met het maken van enzymen?

Nee. Studies hebben weinig of geen effect aangetoond van orale enzymen op de productie van pancreasenzymen. De productie van pancreasenzymen wordt niet gereguleerd door een feedbacksysteem en kan niet bepalen of u orale enzymen gebruikt.

Kan ik Zyme Prime-producten gebruiken met mijn medicijnen?

Ja. Zyme Prime en ZyCarb kunnen samen met andere supplementen en medicijnen worden ingenomen. Men dient voorzichtig te zijn met cellulase-bevattende producten met producten met langdurige afgifte. Hoewel er geen incidenten zijn gemeld, kan cellulase in theorie een door cellulose gereguleerd afgiftemechanisme beïnvloeden.

Wat is the dosering voor Zyme Prime and ZyCarb?

Geen enkele dosis is voor iedereen geschikt. De dosering wordt niet berekend op basis van leeftijd of lichaamsgewicht, maar op basis van hoeveel er in een maaltijd wordt gegeten. Grote maaltijden of maaltijden met voedsel dat mogelijk niet goed wordt verdragen, kan een hoger enzymgehalte vereisen. Er treedt geen toxiciteit op bij elk doseringsniveau voor enzymen, dus u kunt er veel nemen zonder u zorgen te maken over bijwerkingen. We moedigen wat experimenten aan om de hoeveelheid te vinden die het beste bij u past. 1 of 2 capsules per maaltijd lijken voor de meesten echter prima te zijn. Die maaltijden met meer koolhydraten en / of vetten kunnen hogere doses Zyme Prime vereisen. Om praktische redenen hoeven niet meer dan 5 capsules tegelijk te worden ingenomen, en niet meer dan 9 capsules consequent in een periode van 24 uur te nemen.

Ingrediënten: Capsule (Hypromellose, water), microkristallijn cellulose and middellange-keten vetzuren.

Hoeveelheid per dosering / 1 capsule:

Hoeveelheid % RI
Amylase 12,000 DU *
Glucoamylase 25 AGU *
Protease 4.5 40,000 HUT *
CereCalase®
400 MU *
– Hemicellulase, glucanase, phytase *
Alpha-Galactosidase 200 GalU *
Lactase 1500 ALU *
Lipase 500 FIP *

CereCalase™ is een geregistreerd handelsmerk van National Enzyme Company

* %RI = Europese Retentie Inname

Gegarandeerd vrij van:
Zetmeel, zuivel, tarwe, gist, gluten, noten, kunstmatige zoetstoffen en dierlijke ingrediënten.

Allergie informatie: Dit product bevat eiwitten uit schimmels.

Gebruik: 
Tenzij anders voorgeschreven door uw therapeut, 1 capsules bij de iedere maaltijd, indien nodig kan men dit opvoeren tot 4 capsules. Capsules kunnen worden opengemaakt en worden gemengd met voedsel of drank.
Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een geavanceerde voeding.

Let op:
Niet gebruiken als er actieve zweren of gastro-intestinale bloedingen aanwezig zijn. Pas op dat u geen enzympoeder inademt.

Waarschuwing:

  • Buiten bereik van kinderen houden.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Het zegel mag bij eerste gebruik niet gebroken of beschadigd zijn.
  • Raadpleeg voor gebruik uw therapeut in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Inhoud: 90 capsules.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Wees de eerste om “Zyme Prime” te reviewen