Intoleran

 28,90 excl. BTW

Intoleran (voorheen: DAO Food Plus) is een voeding voor medisch gebruik die wordt gebruikt in het dieetproduct bij mensen die een tekort aan het enzym Diamine Oxidase (DAO) hebben. Veel voorkomende klachten bij een tekort aan DAO zijn dan constipatie, diarree, opgeblazen gevoel, zware spijsvertering, brandend maagzuur, prikkelbare darm syndroom en cyclisch braken syndroom. Ook treden er dermatologisch klachten op zoals een atopische huid en droge huid.

Productnummer: 166 Categorieën: ,

Omschrijving

Intoleran (voorheen: DAO Food Plus) is een voeding voor medisch gebruik die wordt gebruikt in het dieetproduct bij mensen die een tekort aan het enzym Diamine Oxidase (DAO) hebben.

Bij een histamine intolerantie is sprake van een disbalans tussen de hoeveelheid histamine wat in het lichaam aanwezig is en het vermogen van het lichaam om deze histamine af
te breken. Dit wordt vaak veroorzaakt doordat er te weinig DAO-enzym aangemaakt wordt in het lichaam. Veel voorkomende klachten bij een tekort aan DAO zijn dan constipatie, diarree, opgeblazen gevoel, zware spijsvertering, brandend maagzuur, prikkelbare darm syndroom en cyclisch braken syndroom. Ook treden er dermatologisch klachten op zoals een atopische huid en droge huid.

Intoleran bevat varkensnierproteïne-extract met 7% diamineoxidase (DAO) en actieve hulpstoffen: quercetine, een bekende flavonoïde met antihistamine eigenschappen en vitamine C, een antioxidant dat de antihistamine effecten van DAO en quercetine versterkt.

Intoleran capsules bevatten maagsap resistente korrels met gecontroleerde afgifte DAO in de darm die de zure pH van de maag vermijden en korrels die de onmiddellijke afgifte van de actieve hulpbestanddelen garanderen. Elke capsule bevat vier korrels: 2 wit/beige DAO korrels, 1 groene quercetine korrel en 1 bruine vitamine C korrel.

Ingrediënten: Vulstoffen: microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose; Quercetine 95%; Vitamine C (L-ascorbinezuur); Glansmiddel: ethylcellulose; Aardappelzetmeel; Stabilisator: hydroxypropylmethylcellulose; Varkensnier extract met 7% diamine oxidase (DAO); Middellange ketenvetzuren; Stabilisatoren: magnesiumstearaat, oliezuur, natriumalginaat; Antiklontermiddel: stearinezuur; Bevochtigingsmiddel: glycerine; Antiklontermiddel: magnesiumcarbonaat en dicalciumfosfaat; Rijstzetmeel, Kleurstof: karamel; Vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose.

 

Samenstelling per capsule: 

4,2 mg varkensnier eiwit extract met
0,3 mg Diamine Oxidase (DAO) enzym.
Quercetine 38 mg
Vitamine C 20 mg – 25% RI*
Bevat 22.000 HDU Diamine Oxidase (DAO) enzym per capsule.
*RI = Referentie inname

 

Gebruik: 

Vlak voor de histamine bevattende maaltijd 1 capsule innemen. Maximaal 3 capsules per dag gebruiken.

Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een geavanceerde voeding.

Waarschuwing:

  • Buiten bereik van kinderen houden.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Het zegel mag bij eerste gebruik niet gebroken of beschadigd zijn.
  • Raadpleeg voor gebruik uw therapeut in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

 

Inhoud: 50 capsules

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Wees de eerste om “Intoleran” te reviewen