Fulvinezuur Inhalatie

 22,28 36,24 excl. BTW

Fulvinezuur is een natuurlijke stof en onderdeel van de zogenaamde “Humuszuren” (zuren die vrij komen bij de compostering van plantaardig materiaal). Het heeft een enorme bindingscapaciteit waardoor het in de vrije natuur nergens meer ter wereld schoon te winnen is. Het fulvinezuur dat wij aanbieden is vanwege een uniek gepatenteerd productieproces 100% schoon van zware metalen.

Fulvinezuur wordt probleemloos door het lichaam verdragen. Het bevordert de opname van voedingssupplementen, voert zware metalen af.

Eucalyptusolie is apart te bestellen als u geen inhalator gebruikt.

Productnummer: 246 Categorieën: ,

Omschrijving

Fulvinezuur is de grote transporteur in de natuur. Het wordt opgenomen in de cellen van planten, dieren en mensen en brengt voedingsstoffen naar precies de juiste cellen. Fulvinezuur kan door haar unieke eigenschappen iedere cel binnendringen. Zodra de voedingsstoffen zijn afgeleverd, brengt fulvinezuur eventueel aanwezige toxines (zware metalen en pesticiden) en andere schadelijke stoffen in de cellen weer naar buiten.

Fulvinezuur dat op natuurlijke wijze wordt gewonnen is altijd vervuild met zware metalen, pesticiden en herbiciden. Dit komt door de zeer actieve groepen in deze verbinding die deze stoffen zeer goed aan zich binden. Het fulvinezuur dat wij aanbieden is vanwege een uniek gepatenteerd productieproces 100% schoon van zware metalen en heeft een constante kwaliteit. Fulvinezuur wordt gebruikt in een groot aantal medische, cosmetische en voedingstoepassingen voor mensen en dieren. Het bevordert de opname van voedingssupplementen, en voert zware metalen en andere schadelijke verbindingen af.

Eucalyptusolie is apart te bestellen als u geen inhalator gebruikt.

Ingrediënten:
Fulvinezuur 4-5%

Gebruik:
Goed schudden voor gebruik. Neem 20 ml oplossing en meng dat met 80 ml heet water toe en 1-2 druppels Eucalyptusolie. Adem gedurende 2-3 minuten de stoom goed in. Maak bij voorkeur gebruik van een inhalator. Herhaal deze behandeling elke 2-3 uur. De vloeistof kan gedurende 24 uur worden bewaard en opgewarmd, evt. met extra Eucalyptusolie. De volgende dag dient de oplossing opnieuw te worden aangemaakt.

Veiligheid: Een lichte hoofdpijn kan ontstaan in de eerste week van gebruik, of diarree bij gebruik van alcohol. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de aanwezige ingrediënten.

NIET IN ONVERDUNDE VORM DRINKEN!

Raadpleeg voor gebruik uw therapeut in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Gegarandeerd vrij van:
Lactose, eieren, vis, pinda’s, schelpdieren, noten, tarwe, soja, gist, gluten, suiker, rijst, conserveermiddelen, synthetische zoetstoffen.

Bij voorkeur op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Buiten bereik van kinderen houden.

Inhoud: 250 ml of 500 ml.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Wees de eerste om “Fulvinezuur Inhalatie” te reviewen