Flora GI Support

 30,50 excl. BTW

Flora GI Support richt zich eerst op slechte bacteriën die een negatieve invloed hebben op uw darmgezondheid en hun activiteit en groei remmen. Het levert daarna 15 miljard gezonde bacteriën (probiotica) op, die klaar zijn om je darmstelsel te koloniseren op het moment dat ze erin komen. Op die manier kan FLORA GI Support uw darmbacteriële balans terugbrengen naar een normaal niveau en deze ondersteunen.

Productnummer: 156 Categorieën: , ,

Omschrijving

Flora GI Support bevat zowel een gepatenteerd probiotisch mengsel als een Tetrafaag-mengsel dat alleen ongewenste bacteriën aanpakt, terwijl de “goede” bacteriën van uw spijsverteringsstelsel met rust worden gelaten en zich kunnen vermenigvuldigen.

Ons “microbioom” bevat (of omvat) alle bacteriën die op en in je lichaam kunnen worden aangetroffen, maar ze staan ​​echt centraal in je spijsverteringsstelsel. Voeding en omgeving zijn de afgelopen eeuw veel veranderd en zetten een zware druk op de ‘goede’ probiotica die een positieve invloed kunnen hebben op uw spijsvertering. Probiotica helpen de verhouding tussen goede en slechte bacteriën in uw darm in evenwicht te brengen. Daarom is FLORA GI Support met Faag Technologie ontwikkeld, die een unieke en innovatieve tweestapscombinatie gebruikt om de bacteriële balans in de darm weer te normaliseren en uw welzijn te verbeteren. De mengsels zitten in een dubbellaagse capsule die ervoor zorgt dat de probiotica onbeschadigd door de agressieve zure maagomgeving kunnen gaan. Beide mengsels komen tegelijkertijd vrij, zodra de binnencapsule [CM3] in het darmstelsel is doorbroken.

Het tetrafaagmengsel bestaat uit vier unieke bacteriofagen, dit zijn microscopisch kleine bundels DNA of RNA die zich hechten aan een unieke stam van ongewenste bacteriën, waardoor ze vernietigd worden.
Het tweede mengsel is een gepatenteerd probiotisch mengsel dat 15 miljard CFU (kolonievormende eenheden) levert. Met de ongewenste organismen of uit de weg, krijgen deze probiotica de kans om zich te ontwikkelen.

FLORA GI Support richt zich eerst op slechte bacteriën die een negatieve invloed hebben op uw darmgezondheid en hun activiteit en groei remmen. Het levert daarna 15 miljard gezonde bacteriën (probiotica) op, die klaar zijn om je darmstelsel te koloniseren op het moment dat ze erin komen.

Ingrediënten:

Glycerine, vegetarische cellulose, stearinezuur, vegetarisch stearaat, maltodextrine, silica, maiszetmeel, water, chlorophylline

Samenstelling per vegetarische capsule:
breve Bbr8; L. plantarum 14D; B. animalis ssp. lactis BLC1; L. paracasei IMC 502; L. rhamnosus IMC 501; L. acidophilus LA1; B. longum ssp. longum SP54, 15 miljard CFU, Tetrafaag mengsel:  LH01 – Myoviridae; LL5 Siphoviridae; T4D – Myoviridae; LL12 – Myoviridae 15 mg.
Gebruik:
Tenzij anders voorgeschreven door uw therapeut 1x daags 1 capsule.

Raadpleeg voor gebruik uw therapeut in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. De voorgeschreven dosering niet overschrijden.

Gegarandeerd vrij van:
Lactose, eieren, vis, schaaldieren, pinda’s, soja, noten, tarwe, gist, maïs, gluten, zout, suiker, conserveermiddelen, synthetische kleur- geur- en smaakstoffen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een geavanceerde voeding.

Inhoud: 30 capsules

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Wees de eerste om “Flora GI Support” te reviewen