Speekseltest Stress Profiel

 66,07 excl. BTW

Laboratorium analyse van het stresshormoon cortisol dagprofiel. Ter bepaling van de stressbelasting De uitslagen dienen als basis voor een individuele therapie en moeten met een arts of therapeut worden besproken.

Productnummer: 922 Categorieën: ,

Omschrijving

De Speekseltest Stress Profiel biedt in vergelijking met de bepaling vanuit bloed talrijke voordelen: De monsterafname is niet-invasief, pijnloos en kan op ieder gewenst tijdstip en op iedere plek plaatsvinden. De hormoonbepaling uit speeksel (Saliva) is bijzonder zinvol omdat het beoogde vrije, biologisch actieve deel van de hormonen wordt bepaald.

De Stressprofiel Speekseltest van Medivere meet de fysiologische cortisol spiegels die een karakteristiek dagverloop laten zien met een piek ca. een half uur na het ontwaken. Zijn er afwijkingen in de vorm aanmaak van cortisol dan kunnen conclusies worden getrokken met betrekking tot de stressbelasting. Het uitvoeren van de Speekseltest stress profiel is heel eenvoudig. U neemt gedurende de dag enkele malen wat speeksel bij uzelf af. Deze monsters stuurt u vervolgens op naar een gecertificeerd laboratorium. De uitslag kan online opgevraagd worden.

De Speekseltest Stress profiel is uitsluitend bedoeld voor volwassenen. De uitslagen dienen als basis voor een individuele therapie en moeten met een arts of therapeut worden besproken.

Lees voor gebruik van de test eerst de handleiding en check of de inhoud van het testpakket compleet is. 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Speekseltest Stress Profiel” te reviewen