Biomuve

 55,00 excl. BTW

Biomuve is een combinatie van xylanase-enzym, probiotische bacteriën (in totaal 2 miljard CFU) en een prebiotische plant die regelmaat en gezonde darmbacteriën bevordert.

Uitverkocht

Productnummer: 159 Categorieën: , ,

Omschrijving

Biomuve is een combinatie van xylanase-enzym, probiotische bacteriën (in totaal 2 miljard CFU) en een prebiotische plant die regelmaat en gezonde darmbacteriën bevordert.

Verzending en opslag

De nieuwe formule (verkocht als 90 capsules / 45 doses) hoeft NIET te worden gekoeld. Er zijn geen ijspakken nodig voor verzending. Als u Biomuve eenmaal heeft gekregen, hoeft u het NIET in de koelkast te bewaren – de probiotica in Biomuve zijn houdbaar.

Meer Details

Biomuve bevat Actazin®, een extract van kiwi’s dat een natuurlijke bron is van prebiotica, vezels en enzymen. Actazin® levert prebiotica om de probiotische bacteriën in dit product te voeden. Xylanase wordt toegevoegd als een enzym dat hemicellulose en niet-zetmeelpolysacchariden afbreekt om voedingsstoffen vrij te maken uit voedingsmiddelen met een hoog vezelgehalte. Dit kan de hoeveelheid spijsverteringsproblemen verminderen die gepaard gaan met groenten, granen en peulvruchten. Biomuve bevat DE111®, een probiotische mix van Bacillus subtilis die kan helpen de regelmaat in het spijsverteringskanaal te ondersteunen.

Ingrediënten: Capsule (hypromellose en water), microkristallijn cellulose.

Dosering per 2 capsules:

Hoeveelheid % RI
Xylanase (18,000 XU) 233 mg *
Probiotica mengsel 8.4 mg *
Bacillus subtilis DE111® (2,000,000,000 cfu) *
*RI =Europese Retentie Innema

Actazin® is een geregistreerd handelsmerk van Anagenix Limited. DE111® is een geregistreerd handelsmerk van Deerland and Probiotics & Enzymes, Inc.

Gegarandeerd vrij van: Zetmeel, zuivel, tarwe, gist, gluten, noten, kunstmatige zoetstoffen en dierlijke ingrediënten.

Allergie informatie: Dit product bevat eiwitten uit schimmels.

Gebruik:  Tenzij anders voorgeschreven door uw therapeut, 2 capsules bij de maaltijd. Capsules kunnen worden opengemaakt en worden gemengd met voedsel of drank. Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een geavanceerde voeding.

Let op: Niet gebruiken als er actieve zweren of gastro-intestinale bloedingen aanwezig zijn. Pas op dat u geen enzympoeder inademt.

Waarschuwing:

  • Buiten bereik van kinderen houden.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Het zegel mag bij eerste gebruik niet gebroken of beschadigd zijn.
  • Raadpleeg voor gebruik uw therapeut in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Inhoud: 90 capsules.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Wees de eerste om “Biomuve” te reviewen