Je bekijkt nu Biocoherence op de beurs “Voedingsgeneeskunde 2019” 24 mei 2019

Biocoherence op de beurs “Voedingsgeneeskunde 2019” 24 mei 2019

Biocoherence bezocht van 7 tot 10 februari 2019 de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht. We wilden op de beurs vooral consumenten ontmoeten.

En dat is gelukt! We hebben heel veel bezoek gehad van mensen die serieus op zoek zijn naar goede en betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid. Mensen hebben behoefte aan zekerheid, maar zoeken al jaren naar een goede samenhangende diagnostiek en aanpak. Wat we merkten  is dat wanneer we de Regulatie Diagnostiekuitleggen, mensen de samenhang in de processen goed begrijpen! Dank voor alle gesprekken! Ook wij hebben veel geleerd en gaan dit in ons communicatie naar onze therapeutennetwerk verder uitwerken.

Veel positieve reacties ontvingen we op onze nieuwe 24 uurs Jodium analyse en ons nieuwe magnesium bicarbonaat (Relaxx).  Ook was er veel belangstelling voor onze unieke fulvinezuur.

 

Voedingsgeneeskunde 2019

Wilt u ons ook persoonlijk ontmoeten? Dat kan op 24 mei 2019 in de Expo van Houten. Daar zijn we aanwezig op de beurs van  Voedingsgeneeskunde 2019 (VGBC 2019). Dit jaar is het thema Healthy Aging – de hersenen den darmen centraal. 

Aangezien stress een enorme rol speelt bij veroudering, en Biocoherence specialist is als het gaat om fysiologie en stress mogen we dus niet ontbreken! Therapeuten die overwegen om de workshop Introductie Haar mineraalanalyse op 28 juni 2019 te volgen kunnen bij ons ook aanvullende informatie verkrijgen. Tevens kunt u tijdens de beurs met ons in gesprek over de nieuwe 24 uurs jodium analyse en onze nieuwe magnesium bicarbonaat!

Geef een reactie