Biocoherence Nederland is op verzoek van een verschillend aantal therapeuten bezig met de voorbereiding van een aantal workshop-modules waarin onze Regulatie Diagnostiek wordt toegelicht. We starten daarom met een nieuwe opzet van onze Haar Mineraal Analyse Introductie op 28 juni 2019.

Het afgelopen jaar is de belangstelling bij artsen en therapeuten voor onze aanpak met onze “Regulatie Diagnostiek” sterk gestegen. Steeds meer professionals zien de meerwaarde van het “systeem denken” dat we toepassen, en begrijpen dat  een goede interventie begint bij een diagnose van onze regulatiesystemen in ons lichaam.

Een belangrijk onderdeel van deze aanpak is de Haar Mineraal Analyse. De toegevoegde waarde voor de mineraal haaranalyse binnen de therapie is dat er een gedetailleerd beeld ontstaat van de fysiologie en de regelsystemen van de patiënt en dat deze uitslag eenduidig in behandeling kan worden vertaald. Hiermee is een uitstekende basis gelegd voor een samenhangende systeemdiagnostiek en –behandeling.

Tijdens deze workshop maakt u kennis met het belang van systeem denken en de rol van de Haarmineraal analyse daarin. De behandeling die op basis van de HMA kan worden ingezet wordt ook wel Nutritional Balancing genoemd. Deze vorm van nutritionele therapie gaat veel verder dan de standaard orthomoleculaire benadering. In de VS is al meer dan 40 jaar ervaring met deze bijzondere analyse methode.

Inmiddels werken we samen met een groot aantal therapeuten in Nederland, en in het buitenland die deze haaranalyse toepassen.

 

De introductieworkshop omvat:

  • De geschiedenis en de achtergrond van de HMA.
  • De meerwaarde van de HMA in de praktijk en het verschil met bv. bloed- en urine onderzoek.
  • Het verschil met andere haaranalyses.
  • We zullen aan de hand van voorbeelden de werkwijze en rapportage toelichten zodat u inzicht krijgt in de toegevoegde waarde van deze test. Ook zal daarmee geïllustreerd worden hoe belangrijk écht systeemdenken is binnen de complementaire praktijk. Veelal is het predikaat ’holistisch’ een vlag die de lading niet of maar ten dele dekt. Wij hebben in beide elementen inmiddels een ruime ervaring opgebouwd.

Na deze workshop weet u hoe u de HMA binnen de eigen praktijk kunt inzetten.

We organiseren ook vervolg workshops waar gewerkt wordt aan een verder verdieping van de inzichten.

Accreditatie is verkregen bij de NWP en MBOG.

 

Gegevens:

Tijd: 28 juni 2019, 13.00-17.00 uur

Locatie: ‘t Ampt van Nijkerk (Golden Tulip), Berencamperweg 4, te Nijkerk

Kosten: euro 75,00 excl. BTW. Na aanmelding ontvangt u een factuur. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van betaling. Restitutie bij afmelding is na de bevestiging helaas niet mogelijk.